Startuje nový pořad Football Fanatics. Na své si přijdou nejen blázni do kopané

Fotbalem Football Fanatics provází známý herní novinář a moderátor Mikoláš Tuček.

Na CNN Prima NEWS startuje pořad Football Fanatics

Máte rádi fotbal tak moc, že je váš vztah k němu fanatický? Nebo jste naopak úplný laik? Obě skupiny by měl uspokojit nový pořad Football Fanatics. Moderátor Mikoláš Tuček zábavnou formou rozebere aktuální dění v nejpopulárnějším sportu na světě v rubrikách „Ručně stručně“, „Drby“ a „Téma týdne“. Výkop je každý čtvrtek od 15:45 na CNN Prima NEWS a jednotlivé díly vždy hned po odvysílání naleznete na webu.

Fotbalového fanatika si lze představit různě. Může to být uřvaný fanoušek-srdcař oděný od hlavy až k patě do barev svého oblíbeného klubu, který tři dny po zápase marně hledá hlas. Nebo muž vystavující své více či méně pěkné tělo, zatímco v ruce svírá půllitr piva. V nejhorším případě někdo, koho fotbal tolik nezajímá a spíše pátrá po tom, jakému příznivci týmu soupeře by lidově řečeno rozbil hubu.

„Moje vize fotbalového fanatika je úplně jiná. Vstáváme se zprávami ze světa kopané. Dokážeme o tom číst sáhodlouhé statě, rozebíráme analýzy. A ano, výsledek našeho týmu nám dokáže zkazit víkend. Až do středy,“ říká moderátor Mikoláš Tuček v prvním díle Football Fanatics.

Ten se zabývá utrpením Manchesteru United, nepochopitelným chováním Paris Saint-Germain v případě Kyliana Mbappého a dalšími zajímavými tématy.

Tagy:
CNN Prima NEWS pořady CNN Prima NEWS fotbal sport Kylian Mbappé Erling Haaland Manchester United FC Mikoláš Tuček Paris Saint-Germain FC Football Fanatics