Strážní andělé měli mobilizaci. Z vraku škodovky u Dubé odešel po svých, policisté nechápali

K překvapení policistů si řidič z hrozivě vyhlížející nehody u Dubé na Kokořínsku, k níž došlo v úterý, odnesl pouze oděrky. Z vraku vylezl údajně po svých. Karambolu předcházela příliš rychlá jízda a následný smyk, který vynesl vozidlo mimo vozovku, kde trefilo strom. Policie nabádá v důsledku toho k opatrné jízdě.

„Úterní havárie superbu na I/9 u Dubé. Řidič se v nepřiměřené rychlosti dostal do smyku, který neuřídil a naboural do stromu. Málokdo by hádal, že z vraku auta vylezl jen s pohmožděninami,“ popsali strážci zákona dopravní nehodu.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pražské dopravní peklo: Ve špičce centrem neprojedete. Uzavírky způsobují kolaps tramvají

Z pohledu na vrak mrazí a zdá se neuvěřitelné, že řidič přežil bez větší újmy na zdraví, policisté přesto vzkazují účastníkům silničního provozu, ať si dávají pozor. „Každý ale takové štěstí mít nemusí. Jezděte opatrně!“ uvedli na svém profilu sociální sítě X.

Například Tomáš Richtr, dlouholetý moderátor formule 1, pod příspěvkem policie poznamenal, že strážní andělé měli mobilizaci. Jiní ale nešetřili kritikou. „Škoda toho stromu,“ napsal další z uživatelů a dodal, že přeživší je idi*t. Takových komentářů bylo více a upozorňovaly na fakt, že to nemusel odnést jen strom, ale také jiný účastník silničního provozu. Další komentující se podivovali, jak mohl z vraku vylézt.

Mohlo by vás zajímat, že nedávná nehoda u Vysokého Mýta tak šťastný konec neměla.

Tagy:
strom Formule 1 provoz havárie Tomáš Richtr Dubá CHKO Kokořínsko - Máchův kraj