Už se těšíme do práce, říkají manželé Paulovi. Vyhradili si den, kdy si od sebe odfrknou

Manželé Zuzana a Tomáš Paulovi byli host

Paulovi hodnotí úspěšnou olympiádu

Po vystoupení na curlingovém turnaji na Zimních olympijských hrách v Pekingu 2022 se zařadili mezi nejpopulárnější české sportovce. Manželé Zuzana a Tomáš Paulovi ale v Novém dni na CNN Prima NEWS prozradili, že se už těší zpět do práce. O podepisování kartiček totiž nemají po návratu z Číny nouzi a mezi kolegy se snad vše srovná.

„Co jsme se vrátili, začíná nám docházet, co jsme dokázali. Například na olympijském festivalu v Brně nám lidé málem utrhali ruce,“ popsal Paul první dny po návratu z Číny, kde manželé vybojovali v turnaji smíšených týmů šesté místo a nechybělo mnoho, aby postoupili do semifinále a bojovali o medaile.

Zatímco 33letý Tomáš zastává pozici finančního analytika, jeho o pět let mladší polovička Zuzana se stará o rozvoj personalizace a digitalizace. Oba pracují v bance. „Poznává nás mnoho lidí, kteří chtějí autogramy. Už se trochu těšíme zpět do práce a tam se snad vše srovná. Neodvedu si představit, že budu u počítače podepisovat kolegům kartičky,“ řekla Paulová.

Tomáš je největší frajer

Kromě solidních výsledků se stali populárními také díky komunikaci během zápasů i po nich. Jednoduše řečeno, na nic si nehráli, a když se nedařilo, dokázali uznat porážku a nevymlouvali se na jiné vnější vlivy. Rovněž se stali terčem vtípků kvůli pravidlům aktuálně populárního sportu. Lidé si dělali srandu, že Tomáš je nejvíce trpělivý muž na světě, protože „zametá, zatímco na něj manželka křičí“.

„Na sítích nám pořád chodí, že Tomáš je nevětší frajer olympiády a já jen jeho žena,“ konstatovala s úsměvem Paulová. Není tajemství, že aby se mohli na Hry připravit, vzali si dovolenou a neplacené volno. Do práce se po dvou měsících vrací 1. března.

V pondělí si od sebe odfrknou

Není ale už trochu otravné, že spolu sdílejí domácnost a ještě mají společný koníček? „Mám vyhrazené pondělky, kdy chodím do pěveckého sboru, to si Zuzka může odfrknout,“ prozradil Paul. „Říkám, že pondělky jsou moje. Vyrazím za kamarády, ráda čtu nebo chodím do kina,“ dodala jeho žena.

Olympiáda je sice nakopla, ale jak to správní curleři údajně dělají, dál než do závěru sezony na konci května se zatím nedívají. „Čeká nás domácí šampionát, světová tour v Praze a pokud vše dobře dopadne, chceme ještě odjet na mistrovství světa. Pak se domluvíme, co bude dál,“ uvedla Paulová na otázku, zda budou manželé usilovat o olympijské hry za čtyři roky v Itálii.

Tagy:
Peking manželé Nový den sport Čína curling ZOH 2022 Tomáš Paul Zuzana Paulová