Velkolepý koncert oslavence Slováčka. David poslal překvapivé přání, Vágner měl v očích slzy

Saxofonista Felix Slováček, který za necelé tři týdny oslaví své 80. narozeniny a 60 let na hudební scéně, uspořádal začátkem týdne koncert v pražské Lucerně. Reportérka pořadu Showtime mohla nahlédnout přímo do zákulisí, kde vyzpovídala například Petra Jandu či Michala Davida. Ten Slováčkovi kromě zdraví popřál i kvalitní sex.

„Poprvé jsem se v téhle šatně ocitl před 50 lety, když mi bylo patnáct. Je to neuvěřitelné. A co bych Felixovi popřál? Hlavně hodně zdraví a aby měl stále elán, který má. Jak znám Felixe, tak bych mu popřál také kvalitní sex,“ řekl pro Showtime Michal David.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Narozeninový koncert Slováčka: Dorazila i bývalá milenka. Patrasová měla před oslavou nehodu

„Hrál jsem v Lucerně hodněkrát. Jak říkal Karel Gott, nejšťastnější zpěvák může být před narvanou Lucernou. Akorát to pro mě bylo dneska trochu těžké, zvlhly mi oči,“ přiznal Karel Vágner. Petr Janda se pak Showtimu svěřil se svou zkušeností z Lucerny: „Abych pravdu řekl, vždycky mám strach, abych vystoupení neprošvihnul. Sedím tady připravený už dlouho dopředu.“

Slováček na velkolepou party pozval řadu svých přátel a blízkých osob. Mezi nimi nechyběla ani jeho exmilenka Lucie Gelemová, která webu Prima Ženy prozradila, jaká akce byla a zda potkala hudebníkovu manželku Dagmar Patrasovou.

Tagy: