Více informací z míst, kde žijete. CNN Prima NEWS nabídne nově Zprávy z regionů

Televize CNN Prima NEWS od úterý rozšiřuje zpravodajství o pořad Zprávy z regionů. Moderátorka Markéta Fialová každý všední den v 17.00 přinese příběhy lidí, aktuální reportáže i živé vstupy ze všech míst Česka.

„Skutečně si myslím, že podstatné věci pro konkrétní lidi se dějí v jejich blízkosti. Celostátní politika a veškeré dění okolo covidu je samozřejmě důležité, ale na druhou stranu se dobré, drobné a dílčí zprávy dějí právě v regionech,“ s úsměvem láká ke sledování pořadu moderátorka Markéta Fialová.

Její půl hodina regionálního zpravodajství bude plná živých vstupů, aktuálních reportáží a zajímavých lidských příběhů, o které se postará tým osvědčených krajských reportérů. Ty navíc doplní redaktoři z tištěných médií.

S pořadem jsou velké plány

„Píšící redaktory jsme vybavili mobilní technikou a snažíme se obsah z těchto telefonů dostat přímo do vysílání. A to ať už se jedná o živé vstupy, nebo i předtočené materiály,“ popsal dramaturg pořadu Zprávy z regionů Daniel Janoch.

Podle Fialové jsou s pořadem velké plány. „Plánujeme zhruba jednou měsíčně do krajů vyjíždět a podle příležitostí a událostí, které se tam budou dít, budeme vyrábět různé speciály a další věci,“ podotkla moderátorka.

Součástí regionálního zpravodajství mohou být i diváci televize CNN Prima NEWS. Už brzy se totiž vrátí oblíbené heslo „Budu na Primě“.

Tagy: