Vrah v hádce bodl muže přímo do srdce. Slyšela jsem křik, potom už jen ticho, řekla svědkyně

Policisté z Bratislavy pátrají po vrahovi, který bodl muže do srdce.

Vražda v Bratislavě

Slovenská policie pátrá po vrahovi na útěku. Zatím neznámý pachatel měl během hádky bodnout do srdce sedmačtyřicetiletého muže. Tragédie se stala v Bratislavě v místech, kde přespávají lidé bez domova.

Nejprve výkřiky a pak už jen ticho – tak svědci popisují brutální vraždu muže, kterého měl zatím neznámý pachatel bodnout během hádky přímo do srdce. Poté se dal na útěk. Kriminalisté po něm intenzivně pátrají.

ČTĚTE TAKÉ: Případ týrání dětí z Dolných Orešan: Otec je miloval, odmítají jeho vinu příbuzní

„Dohadovali se mezi sebou. Opili se a pohádali se,“ popsal TV JOJ jeden ze svědků incidentu. Bezvládné tělo našla na zemi ležet žena, která zavolala záchranáře. Ti už ale muži nedokázali pomoci, byl na místě mrtvý.

Vražda se stala na místě, kde se scházejí a přespávají lidé bez domova. Muž mezi ně však nepatřil, bydlel několik ulic od místa činu. „Byla tu i jeho manželka. Říkala, že v devět hodin ráno odešel z domu a teprve teď zjišťuje, co se vlastně stalo,“ řekla svědkyně.

Policisté z místa postupně odvedli k výslechu několik lidí. Hledali také vražednou zbraň. Kriminalisté se také snažili zajistit záznamy z kamer na domech a autech.

„Vyšetřovatel okresní kriminální policie zahájil trestní stíhání pro zvlášť závažný zločin vraždy. Daná událost je v šetření, proto není možné poskytnout více informací,“ řekla médiím policejní mluvčí.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Usmrtil tři lidi, chystal i masakr v pražském metru. Po dopadení si „lesní vrah“ vzal život

Tagy: