VYHLÁŠENÍ: Soutěž o nejbizarnější vánoční dárek je u konce. Podívejte se na výsledky

Hlasování o nejbizarnější dárek loňských Vánoc je u konce. Z deseti adeptů, kteří po rozbalení měli stejnou šanci obdarovaného rozesmát i urazit, mohl vzejít jen jeden vítěz – a o něm jste rozhodli vy v divácké anketě. Níže se můžete podívat na výsledky, které některé možná překvapí. Vyhrál váš bizarní podstromečkový favorit?

Každý má trošku rozdílný práh bolesti i představu o tom, co si vybavit pod „opravdu bizarním vánočním dárkem“. Z několika stovek prapodivných úkazů, které se probojovaly pod stromeček, redakce CNN Prima NEWS vybrala deset nezajímavějších kousků. V divácké anketě jste následně rozsekli, který dárek se vám líbil nejvíce. Nebo nejméně, jak se to vezme.

Nejvíce hlasů možná až překvapivě získal diář pro rok 2021 od Jolany A., jehož praktičnost přichází s ročním zpožděním. V anketě se dostal na první místo se značným náskokem – hlasovalo pro něj 28,8 % lidí. Snad tedy obdarovanou diář s týdenní životností potěšil.

Stříbrnou medaili získaly vložky na šestinedělí Michaely Hrubé se ziskem 19,1 % hlasů. Potenciálně praktický dárek dostala od své tchyně, byť na rozdíl od výše zmíněného diáře to zde bylo s velkým předstihem. „Šestinedělí mě čeká za čtyři měsíce,“ uvedla stručně paní Hrubá k zaslané fotografii.

Bronz nakonec obdrželo „nic“ ve sklenici, které zaslala Veronika Králová. Lidé nehlasovali pro nic za nic, třetí místo se může pyšnit 13,4 % hlasů. Překvapivé je, že „nic“ v dárkovém balení od Simony P. k tolika lidem naopak nepromluvilo, třebaže už dle popisku jde o prémiovější komoditu – pro tuhle položku hlasovalo jen 2,2 % lidí.

Další umístění byla relativně těsná. Bramborový stupínek si vysloužila plácačka v pouzdru na tenisovou raketu Emanuela Rožka (13,2 % hlasů). Za ní se umístili poněkud výstřední „spermíci na uši“ Terezy Jíchové (11,3 % hlasů) či švédská smradlavá delikatesa surströmming Adama Kodedy (8,5 % hlasů).

Poslední, desáté místo získal džbán se sádlem Veroniky Baroňové, což naznačuje, že v českých krajinách možná nejde o tak bizarní a neobvyklý dárek, jak by si někteří mohli myslet.

Kompletní výsledky divácké ankety si můžete prohlédnout níže:

  1. Diář pro rok 2021 Jolany A. – 28,8 %
  2. Vložky na šestinedělí Michaely Hrubé – 19,1 %
  3. Nic ve sklenici Veroniky Králové – 13,4 %
  4. Plácačka v pouzdru na raketu Emanuela Rožka – 13,2 %
  5. Kovové náušnice ve tvaru spermie Terezy Jíchové – 11,3 %
  6. Plechovka fermentovaných rybiček Adama Kodedy – 8,5 %
  7. Nic v dárkovém balení Simony P. – 2,2 %
  8. Prášky na bolest Stanislavy K. – 1,5 %
  9. Slunečnicová semínka Bronislavy Knápkové – 1,3 %
  10. Džbán se sádlem Veroniky Baroňové – 0,6 %

Tagy: