Blíží se výjimečný den pro Harryho a Meghan. Poprvé ho oslaví i s dcerou Lilibet

Halloween je pro prince Harryho a jeho manželku Meghan Markleovou vždy výjimečnou událostí. Před pěti lety při jeho oslavě prasklo, že spolu tvoří pár. Pak si svátek užívali vždy společně. Letos se s dvouletým Archiem a pětiměsíční Lilibet těší na pohodový 31. říjen vůbec poprvé jako čtyřčlenná rodina.

„Naše rodina (a naše malá dýně) vám všem přeje bezpečný a zábavný Halloween,“ napsali na svůj bývalý instagramový účet v roce 2019 Harry a Meghan. Zmiňovanou malou dýni mysleli prvorozeného syna Archieho. Letos čeká první oslava 31. října jejich dceru Lilibet.

Halloween má pro vévody ze Sussexu zvláštní význam. Před pěti lety při něm praskl jejich utajovaný vztah. Tou dobou spolu chodili teprve několik měsíců. Scházeli se nejčastěji v soukromých restauracích nebo u jednoho z nich doma. V souvislosti se svátkem však udělali výjimku a vyrazili do společnosti.

„Bylo co oslavovat. A obzvlášť halloweenský večer nechtěli trávit někde v úkrytu. Byli do sebe bláznivě zamilovaní. Rozhodli se tak jít na velkou maškarní party, která se pořádala v Soho House v Torontu,“ uvedli v knize Hledání svobody, z které cituje deníku Mirror, autoři Omid Scobie a Carolyn Durandová.

Tajemství se provalilo

Harry a Meghan si koupili masky v benátském stylu a v anonymitě vyrazili na večírek, kterého se účastnila i princova sestřenice Eugenie se svým nynějším manželem Jackem Brooksbankem. Zábavu však královskému páru překazil telefonát Harryho asistenta z Kensingtonského paláce. Princovi oznámil, že o jeho vztahu vědí novináři. Následující den už odhalení plnilo titulní strany novin. „Harry a Meghan byli rozrušení a naštvaní, že se jejich tajemství provalilo. Věděli, že se o jejich životy začnou okamžitě zajímat média a fanoušci,“ líčili Omid Scobie a Carolyn Durandová.

Harry a Meghan tvoří pár od června roku 2016, první schůzku jim domluvila jejich společná kamarádka. V listopadu téhož roku vévoda oficiálně oznámil, že jsou spolu a média požádal, aby jeho přítelkyni nechali na pokoji. O rok později se zasnoubili a v květnu 2018 měli svatbu. V květnu následujícího roku přivítali na svět svého prvorozeného syna Archieho a letos v červnu dceru Lilibet Dianu.

Tagy: