Záběry šíleného běsnění Hamásu. Terorista popravil zblízka ženu, která prosila o milost

Další záběry z teroru Hamásu ze 7. října

Další záběry ze 7. října

Izraelci zveřejnili další video ukazující vražedné běsnění Hamásu, který 7. října spáchal na území židovského státu bezprecedentní masakr. Bezpečnostní kamery v kibucu Alumim pořídily záznam útoku teroristů na izraelské civilisty. Na velmi brutálních záběrech je patrná poprava dvou žen. Jedna z nich prosila o milost, ozbrojenec Hamásu ji z bezprostřední blízkosti zastřelil. Lidé na sociálních sítích čin přirovnávají k nacistickém teroru.

„Mladá Izraelka prosí o život. O chvíli později je z bezprostřední blízkosti zastřelena. Nové záběry ze 7. října ukazují, jak teroristé Hamásu popravovali Izraelce, kteří se pokusili utéct z hudebního festivalu Supernova. Toto je válka mezi dobrem a zlem,“ uvedlo na sociální síti X izraelské ministerstvo zahraničí.

Na záběrech, které pořídily bezpečnostní kamery, je vidět surový útok teroristů z Hamásu na izraelské civilisty v kibucu Alumim. Na místo se nejdříve dostali lidé, kteří uprchli z hudebního festivalu Supernova. Tam členové Hamásu zmasakrovali více než 360 izraelských občanů i turistů z celého světa.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Boj o život v přímém přenosu. Izraelský hrdina deptal teroristy z Hamásu, zachránil sedm lidí

Účastníci festivalu, kterým se podařilo utéct až do kibucu Alumim, si zřejmě mysleli, že už jsou v bezpečí. Z videa je však patrné, že do osady náhle vtrhli teroristé a začali střílet po všem, co se hýbalo. Znovu nastal naprostý zmatek, přičemž palestinští ozbrojenci chladnokrevně popravili dvě ženy.

Jednu z nich terorista zastřelil, když se snažila utéct, načež se druhá žena ve strachu skrčila k zemi. Zatímco radikála zřejmě prosila o milost, ozbrojený muž vedle ní pálil na další prchající civilisty. Nakonec ženu popravil z bezprostřední blízkosti.

Připomeňte si okolnosti útoku Hamásu na Izrael ze 7. října 2023:

Děsivé video ze 7. října se na sociálních sítích začalo šířit v pondělí. Materiál nejdříve sdílela stránka South First Responders na svém Telegramu. „Nesmíme být zticha,“ uvedla skupina sdružující izraelské záchranáře, která shromažďuje podobné brutální záběry pořízené bezpečnostními kamerami či samotnými civilisty. Později video převzali novináři či izraelské ministerstvo zahraničí.

Na sociálních sítích se také šíří koláž, která zmíněnou popravu srovnává se zrůdnostmi nacismu. „Vlevo je nacista, který v roce 1942 popravil židovskou ženu s dítětem v Ivanhorodu. Vpravo je člen Hamásu, který v roce 2023 popravil židovskou ženu v kibucu Alumim,“ uvedl jeden z uživatelů.

Přečtěte si další příběhy o masakru ze 7. října:

Tagy:
válka poprava Izrael terorismus střelba žena Pásmo Gazy Palestina Hamás hudební festival Gaza Supernova Alumim