Zázrak během tornáda. Vír vtáhl miminko před očima zoufalé matky, příběh má šťastný konec

Matce se podařilo popadnout ročního syna. Mladšího už nestihla vzít.

Zázrak při tornádu

Zázrak v Clarksville ve státě Tennessee. Tak by se dal nazvat příběh čtyřměsíčního chlapce jménem Lorde a jeho matky Sydney Mooreové. O víkendu se státem Tennessee prohnalo tornádo. Jeho vír vtáhl miminko doslova před očima zoufalé matky, která stačila popadnout jen jeho ročního bratra. Děsivý příběh má ale šťastný konec, uvedla televize CNN Prima NEWS.

Vše se odehrálo během neuvěřitelně krátké chvíle. Žena stihla popadnout jen ročního chlapce, ale miminko zůstalo v kolébce. Otec se synka snažil zoufale zachránit. „Snažil se ho vzít, ale nešlo to. A pak je to tornádo oba vycuclo ven z karavanu,“ vyprávěla matka. Tornádo s otcem praštilo o strom. Mooreovou a staršího syna zavalila rozbitá zeď. „Princetona jsem měla na hrudi a pak ještě něco, co mě drtilo,“ popsala přeživší po tornádu.

ČTĚTE TAKÉ: Za svou vášeň zaplatila životem. Influencerka se zřítila s letadlem, spolu s otcem uhořela

Mooreové se podařilo sebe a staršího syna vyprostit, maličký Lorde byl však pryč. „Pamatuji si, že jsem se partnera ptala, kde je moje dítě. Řekl, že neví,“ vzpomínala.

Chlapec ale jako zázrakem přežil. „Našli jsme ho ležet na stromě, jak kdyby ho tam někdo položil. Opravdu nechápu, jak jsme to přežili,“ řekla matka dvou malých hochů. „Musel to být Bůh,“ doplnila Mooreová. Ačkoli všichni členové rodiny přežili, přišli o domov. Materiální škody jsou obrovské.

Tagy: