Zeman cvičil ve vysílání. Připadám si jako dvouleté dítě, ústup do stadia infantility, smál se

Bývalý prezident Miloš Zeman v pořadu Interview SPECIÁL, 16. 8. 2023

Jak je na tom exprezident Miloš Zeman se zdravím? Přinejmenším se zdá, že horní končetiny mu stále dobře slouží – ve studiu CNN Prima NEWS si dokonce krátce zacvičil. Během speciálního vysílání také prozradil, že se mu podařilo udělat pár krůčků mimo svůj vozík. „Připadám si jako dvouleté dítě – možná ještě menší – které se učí chodit,“ řekl s nadsázkou.

Na dotaz moderátorky Terezie Tománkové, zda Zemanovi slouží zdraví, se bývalá hlava státu párkrát beze slov protáhla. „A kdybyste chtěli, abych totéž udělal s nohama, tak vás odkážu na chodítko, se kterým pilně cvičím,“ poznamenal ve vysílání.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kdo je schopen znásilnit, může bojovat za vlast, prohlásil Zeman k plzeňské kauze a přiznal i svůj omyl

Prozradil, že už udělal několik nesmělých krátkých krůčků bez chodítka a hole. „Připadám si jako dvouleté dítě – možná ještě menší – které se učí chodit. U Sigmunda Freuda existuje taková formulace – regrese do stadia infantility,“ dodal s nadsázkou ve studiu CNN Prima NEWS.

Na celý záznam pořadu Interview SPECIÁL s bývalým prezidentem Milošem Zemanem se můžete podívat ve videoboxu výše. V rozhovoru se bývalá hlava státu dotkne deficitu státního rozpočtu, okomentovala případ znásilnění nezletilé dívky v Plzni cizincem a prozradila název své poslední chystané knihy.

Tagy: