Kuchařová po vlně kritiky: V bulváru vše propral Ondřej. Nesuďte, o čem nic nevíte

Taťána Kuchařová je pod velkým tlakem, zveřejnila další vyjádření na téma zveřejnění soukromého dokumentu.

Bulváru jsem znění církevní žaloby kvůli rozvodu neposkytla, trvá si na svém bývalá žena Ondřeje Brzobohatého Taťána Kuchařová. Na svém Instagramu modelka znovu uvedla, že k tomu neměla sebemenší důvod. Chyba je podle ní naopak na straně jejího exmanžela, který soukromé záležitosti pro bulvár veřejně komentuje.

Na Instagramu modelka uvedla, že poskytnutí citlivých údajů by považovala za morálně pokleslé. „Ještě jednou a naposledy důrazně odmítám, že bych bulváru poskytla natolik citlivou věc, jako je žaloba na anulaci církevního sňatku. Nejenže to považuji za morálně pokleslé, ale ani pro to nemám sebemenší důvod. Mým jediným cílem bylo, a i nadále je, anulovat náš církevní sňatek,“ uvedla Kuchařová.

Dodala, že zveřejněním žaloby by šla sama proti sobě. „Soud teprve proběhne a je neveřejný. Zveřejnění žaloby je porušením církevních předpisů, kterým strana oslabuje svou pozici v rámci řízení. Zveřejňovat jakékoli detaily je tedy proti smyslu tohoto řízení a jen bych tím mohla ohrozit cíl, který sleduji. Žalobu jsem podala před více než půl rokem a není jediný důvod, proč bych ji měla zveřejnit právě teď, když věc nebyla dosud projednána,“ zdůraznila.

ČTĚTE TAKÉ: Ondrejko, drž se, miluji tebe i Tiffany. Gregorová podpořila Brzobohatého dojemným vzkazem

Za nastalou situaci tak podle vítězky Miss World z roku 2006 může především Brzobohatý. „Přesně to ale ve výsledku udělal Ondřej, který otevřeně v Blesku komentuje osobní věci a detaily žaloby. Pokud byl žalobou konfrontován, jak tvrdí, nebylo přece nic snazšího než říct, že se jedná o soukromou věc, kterou nebude veřejně komentovat a kterou si nepřeje zveřejnit. Blesk by pak bez jeho souhlasu žalobu zveřejnit nesměl, což je právně prokazatelné, a tohle pokračovaní ‚telenovely Brzobohatý–Kuchařová‘, jak ho sám nazývá, se nikdy nemuselo veřejně odehrát. To ale neudělal, místo toho žalobu sám veřejně propral v bulváru a sám bulváru poskytl i fotografie,“ vysvětlila modelka.

To nejhorší, co lze udělat

Zveřejnění choulostivých informací je podle ní to nejhorší, co se veřejně známým osobám může stát. „Všechny veřejně známé osobnosti (včetně mě) moc dobře vědí, že zveřejnění takto citlivého materiálu je to nejhorší, co lze udělat, a že to bude veřejně odsouzeno mnohem víc než cokoliv, co je předmětem zveřejnění samotného. Existuje mnoho ukázkových příkladů, které to prokazují. Ani z tohoto pohledu skutečně není v mém zájmu, abych cokoli zveřejňovala,“ uvedla Kuchařová.

Realita může být podle Kuchařové jiná, než se zdá. „Dál bych se k uvedenému až do anulace nerada vyjadřovala, jelikož k jediné pravdivé objektivizaci všech tvrzení a skutečností dojde právě před církevním soudem. Kanonický rozvod je posledním logickým krokem, jak upřímně a pravdivě uzavřít tuto kapitolu. Přála bych všem, aby nesoudili něco, o čem neví, jak ve skutečnosti bylo a jak se odehrávalo za zavřenými dveřmi. Realita může být odlišná od veřejné image. Těm, co dokáží číst mezi řádky a vyjadřují mi podporu, moc děkuju,“ zakončila své vyjádření.

Tagy: