Zvrhlík na záběrech obtěžoval dívky na nádraží v Plzni. Osahával je na eskalátoru

Zvrhlík na plzeňském nádraží obtěžoval dvě dívky

Na eskalátorech v Plzni obtěžoval dvě dívky

Nepříjemný zážitek, na který asi jen tak nezapomenou, mají za sebou dvě dívky v Plzni. Na eskalátorech u hlavního nádraží je obtěžoval neznámý mladík. Ten dívkám sahal zezadu na intimní partie. Policisté po něm zatím neúspěšně pátrají, zároveň hledají další možné oběti.

„Evidovali jsme dva podobné případy na hlavním nádraží, které jsme oznámili místně příslušnému správnímu orgánu k dalšímu projednání,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí plzeňské policie Veronika Hokrová.

Mladík si vybral poměrně rušné místo. Velká koncentrace osob ho od jeho chování vůbec neodradila. První dívku začal obtěžovat na eskalátorech, když jela před ním a dívala se do telefonu. Druhá se nezmohla na odpor. „Pokud se stal někdo obětí nebo svědkem takového protiprávního jednání, ať se obrátí na místní příslušné oddělení PČR,“ doplnila.

Podobný případ se stal před časem i v Praze. Na eskalátorech si mladík vyhlédl mladou dívku a za jejími zády se začal uspokojovat. „Neznámý muž jedoucí po eskalátorech potřísnil spermatem nohu a sukni ženě,“ popsal tehdy policejní mluvčí Jan Rybanský.

Jakmile si žena všimla podezřelé skvrny na noze, tak jí bylo jasné, co se stalo. Na nic nečekala a její kroky místo domů směřovaly na policejní služebnu. „Lidé, kteří exhibují na veřejnosti, trpí takovou poruchou, kdy obrazně řečeno přeskakují úvodní fáze sbližování se sexuálním objektem,“ doplnil k případu psycholog Karel Humhal. Po několika hodinách pachatele z Prahy kriminalisté dopadli. Po zvrhlíkovi z Plzně policisté i nadále pátrají.

Tagy: