Partner je pryč a chybí nám, řekla Bagárová. Co se stalo s jejím vztahem s Muradovem?

Populární zpěvačka Monika Bagárová a expartner Makhmud Muradov.

Rozhovor s Monikou Bagárovou

Zpěvačka Monika Bagárová je maminkou na plný úvazek. Svou dceru Ruminku bere s sebou skoro všude, její partner, zápasník Makhmud Muradov, totiž tráví většinu roku za hranicemi, a tak se jí nemůže plně věnovat. V Česku se už začalo šuškat i o krachu vztahu rodičů. Zpěvačka redakci CNN Prima NEWS prozradila, jak to mezi sebou opravdu mají.

V tomto chřipkovém období zpěvačka Monika Bagárová s dcerou Ruminkou společnost příliš nevyhledává. Snaží se jí ale věnovat 100 procent svého času, a tak ji vzala i na schůzku do diagnostického centra, kde jsme Moniku Bagárovou vyzpovídali. Jedna na druhou si už prý vytvořily silnou vazbu.

„Mně vůbec ta zavilost nevadí, protože si myslím, že to k tomu prostě patří a je to krásné. Ta láska je jiná, tak čistá a nepodmínečná – každý čas s ní je pro mě prostě nádherný,“ popisuje zpěvačka.

Přiznává však, že ji zatím nezbývá moc času na tvorbu hudby. „Nedovedu si představit, že bych teď měla druhé miminko, protože už s tím jedním… Obdivuji všechny maminky, které mají takhle malé dítě a do toho třeba porodily další,“ podotýká.

Bagárové pomáhá s hlídáním celá rodina, její partner Makhmud Muradov totiž často pobývá v rodném Uzbekistánu. „Tráví tam hodně času, troufla bych si říct, že i tři čtvrtě roku. Tento rok je hodně často pryč v rámci zápasů a přípravy,“ líčí.

Cestovat se zatím bojí

A právě kvůli tomu se vyrojily spekulace, jestli jsou s Monikou stále spolu. „Všechno je v pořádku, ale chápu, že lidi to zajímá a že to tak může vypadat. I sociální sítě se staly takové, že naši rodinnou fotku tam moc neuvidíte,“ říká.

Kontakt se proto snaží udržet alespoň na dálku. „Ona samozřejmě ví, že to je táta. On jí volá přes Facetime, když je pryč. Takže když třeba přišel domů, tak ho hned poznává. Blbnou spolu, všecko, ale samozřejmě je nám smutno a chybí nám,“ přiznává.

Že by i Bagárová zamířila za hranice, si moc představit nedokáže. „Často se mě lidé ptají, proč jsme za ním ještě nebyli, proč neletíme s ním. Ale ta odpověď je strašně jednoduchá. Je situace, jaká je – covid a člověk nikdy neví, co ho překvapí, jaká omezení zase budou, jestli se vůbec dostanete zpět domů,“ tvrdí a dodává, že je mnohem opatrnější, než kdyby byla sama. „Teď už máme dítě a člověk musí přemýšlet jinak. Zároveň, mám také svoji práci,“ dodává.

Tagy: