Bára Poláková odsouvá kariéru na druhou kolej. Její prioritou je rodina

Pavel Liška a Barbora Poláková už netvoří pár.

Rozhovor s Bárou Polákovou

Herečka a zpěvačka Barbora Poláková se chce naplno věnovat svým dvěma dcerám, které má s hercem a bývalým partnerem Pavlem Liškou. Rozhodla se proto odmítat pracovní nabídky a namísto stresu v práci se přesunula na chalupu do Krkonoš, kde si užívá krás přírody.

Bára Poláková opustila město a rozhodla se trávit čas s dětmi. Rodině se nyní věnuje naplno, dokonce se rozhodla odmítat role. „Momentálně je to pro mě těžké, protože přichází nové nabídky. Mám ale strach, že bych po jejich přijetí nezvládla dobře ani jednu věc, ani má deska by nedopadla dobře a ani jako máma bych nebyla pořádná,“ svěřila se v pořadu ShowTime.

Přestože jsou Poláková s Liškou už několik let od sebe, stále jako rodina fungují. Rozchod před veřejností dlouho tajili, vztahovou krizi však zažehnali a nyní spolu tráví velké množství času. „Jezdíme společně na hory, slavíme Vánoce nebo třeba lyžujeme,“ vysvětlila Poláková ve vysílání CNN Prima NEWS.

Poláková trávila na chatě s dcerami i část prosince, a to kvůli karanténě po nákaze koronavirem. Nejprve byl pozitivní expřítel zpěvačky Liška, který o nemoci informoval své fanoušky na sociálních sítích, a o něco později svou nákazu potvrdila i sama Poláková. Oba se do Vánoc uzdravili.

Tagy: