Chvíle hrůzy v ráji. Na dovolené Hanychové a Soukupa se střílelo v nedalekém nočním klubu

V noci na pondělí se jihošpanělským městem Marbella rozezněla střelba. K incidentu, při kterém bylo zraněno pět lidí včetně střelce, došlo v nočním klubu. Ve stejném městě si dovolenou užívají modelka Agáta Hanychová s přítelem – mediálním magnátem Jaromírem Soukupem.

Hanychová se Soukupem jsou na dovolené ve španělském městě Marbella. V neděli se k nim připojila i Mia, modelčina čtyřletá dcera. Naplno si tam užívají vodních radovánek i místních pochutin a vždy večer se vrací do pronajaté vily.

Klidné dny ale narušil incident, který se odehrál v noci na pondělí – v nedalekém nočním klubu se totiž rozezněla střelba. Podle místních médií byli čtyři lidé postřeleni, stav dvou z nich je vážný. Pátým zraněným je střelec, jenž byl po útoku pobodán a zadržela ho policie.

Ke střelbě došlo zhruba hodinu po půlnoci, kdy na nouzovou linku 112 volalo několik lidí. Někteří uváděli, že slyšeli několik výstřelů v podniku Opium Beach Club a viděli, jak z něj utíká pryč mnoho lidí. Když přijela na místo policie, bylo na zemi několik zraněných, uvedl španělský deník ABC.

Podle něj je střelcem čtyřicetiletý muž, který rovněž skončil v nemocnici, kde pod policejním dohledem čeká na další vyšetření. Pobodán byl na hlavě, krku a zádech. Ve vážném stavu jsou na jednotce intenzivní péče dvaatřicetiletá žena a stejně starý muž. Podle agentury AP jsou to Irové.

Tagy: