Nečekaně zemřel člen hvězdného boy bandu Menudo. Jsem v šoku, truchlí jeho parťák

Populární hudebník a bývalý člen chlapecké skupiny Menudo Adrián Olivares v pondělí nečekaně zemřel ve věku pouhých 48 let. Zpráva o jeho smrti přišla jen týden poté, co mu lékaři diagnostikovali Crohnovu chorobu, přesná příčina úmrtí zatím ale nebyla zveřejněna. Mexický zpěvák po sobě zanechal tři dcery. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Smrt Olivarese podle deníku Daily Mail na sociálních sítích potvrdil jeho kolega – zpěvák a skladatel Robert Avellanet. „Jsem v šoku! Přeji hodně sil jeho rodině a klid jeho duši. Navždy si budu pamatovat jeho skvělý smysl pro humor. Ještě se jednou setkáme tam nahoře, bratře. RIP,“ napsal na Instagram.

ČTĚTE TAKÉ: Velmi bolestná zpráva pro Vondráčkovou. Zemřel její manažer, podlehl těžké nemoci

Zpěvák po sobě zanechal tři dcery – 18letou Elianu Rose Olivarersovou a osmiletá dvojčata Liu a Lily. Nejstarší z nich na sociální síti zanechala dojemný vzkaz. „Nemám slov. Tati, budu tě milovat navždy. Ukázal jsi mi lásku, sílu a mnoho dalších věcí, které bych bez tebe neznala,“ uvedla Olivaresová na svůj Instagram.

Oficiální oznámení zveřejnila podle CNN Brasil také kapela Menudo. S ní během tří let vydal alba 15 Años, Detrás De Tú Mirada a Dancin', Movin', Shakin', přípomíná deník The Sun.

Italský deník HEYJUDE Magazine připomíná, že jejich píseň Claridad je coverem melodie Stella stai Umberta Tozziho. Stejnou skladbu svého času nazpíval česky také Michal David pod názvem Třetí galaxie.

Poté, co Olivares nečekaně zemřel, založili přátelé společně s jeho rodinou sbírku na GoFundMe. „Ať darujete cokoli, budeme za to velmi rádi, protože rodina nemá prostředky na to, aby mohla dát Adrianovi poslední sbohem,“ sdělila organizátorka sbírky Diana Fagetová.

V roce 2020 již zemřel další bývalý člen kapely Anthony Galindo Ibarra, který spáchal sebevraždu kvůli depresím způsobeným dopady covidové pandemie na hudební průmysl, píše Daily Mail. Prohlášení o jeho smrti zveřejnili pozůstalí na sociální síti Instagram.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Slunce, seno, jahody po 40 letech. Tisíce lidí oslavily v Hošticích narozeniny slavného film

Tagy:
rodina hudba společnost Instagram Latinská Amerika Michal David sociální síť celebrity hodnoty Daily Mail boyband umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika Robert Avellanet Anthony Galindo Claridad