Velmi bolestná zpráva pro Vondráčkovou. Zemřel její manažer, podlehl těžké nemoci

Zpěvačku Helenu Vondráčkovou zasáhla velmi smutná zpráva. Podle informací webu Blesk.cz zemřel její německý manažer a dlouholetý kamarád Werner Düwelt. Bylo mu 75 let.

Manažer Heleny Vondráčkové Werner Düwelt bojoval poslední roky s leukémií, které nakonec podlehl. „Byl to náš letitý přítel a je to pro nás velmi bolestná zpráva,“ řekla Blesku zpěvačka. „Měli jsme mnoho společných pracovních zájmů. Byl mým manažerem v Německu, ale také skvělým muzikantem,“ dodala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smrt talentovaného muzikanta zasáhla Brno. Je mi to líto, smutní za nevidomého mladíka Hřebejk

„O tom, že odešel, mne informovala jeho manželka,“ sdělila Vondráčková webu Aha. S Düweltem trávili také společné dovolené. „Byli jsme v Tatrách nebo u Baltu. Často jezdil s manželkou také k nám na hausbót. Měl moc rád Česko, naši kulturu, jídlo, hudbu. Bude nám moc chybět,“ popsala zpěvačka.

Jak informoval zmíněný web, Vondráčková v letech 2008 a 2020 nahrála dvě desky s dětmi z mateřské školy Deutsche Schule Prag. Dvě písničky pro ni napsal právě Düwelt. Ten během své kariéry hrál v německých kapelách Gerd Michaelis-Chor, Horst Krüger Septett a Horst Krüger Sextett.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Mám rád hodinky a rychlá auta, řekl Voráček ve Varech. Prozradil, za co utrácí nejvíc peněz

Tagy:
nemoc Německo hudba společnost Brno celebrity hodnoty Helena Vondráčková umění a zábava umění, kultura, zábava a média smrt a umírání společenská rubrika Horst Krüger