Vyj**anci hnusní: Margita kopala své malé děti a hrozila jim smrtí, šokující záběry zveřejnila

Slovenský soud se zabývá případem ženy, která svým malým dětem vyhrožovala, nadávala, dokonce je i uhodila. Všechno to navíc vysílala v přímém přenosu na sociálních sítích.

„Ano, mám dvě malé děti, a tak mi lezou na nervy. Dobře se mají, ti vyj**anci hnusní, nakažení, co mi lezou na nervy,“ říká Margita na jednom ze svých videí, které zveřejnila na sociální síti. Svým dětem měla podle informací TV JOJ nejen nadávat, ale také je kopat a bít. Navíc jim měla i vyhrožovat, že je utopí nebo ubodá tupým nožem.

Slovenské úřady po zhlédnutí šokujících videí děti ženě odebraly. Matka skončila nejdříve na psychiatrii a poté ve vazbě, odkud ji ve čtvrtek v poutech eskorta předvedla před soud v Galantě. Hned na začátku jednání řekla, že ji mrzí, že na své malé syny křičela.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slovenskem otřásla smrt dvouletého hocha. Zabít ho měl nevlastní otec v nelidských podmínkách

Proč brutální videa zveřejnila na sociálních sítích, vysvětlit nedokázala. Podle psychiatrů je sice schopná vnímat realitu, trpí ale duševní poruchou. Navíc sama vyrůstala ve špatných podmínkách. „Bylo to vyhodnocené i v rámci projednávání, určitě má trošku zkreslený pohled na to, jak by některé věci mohly být a měly být,“ popsal její obhájce Karol Nagy.

Z vězení si nechal soud předvést i jejího druha, s nímž děti vychovávala. Ten si v současné době odpykává trest za jiné trestné činy. Muž ale vypovídat odmítl. Soudce vyslechl také sociální pracovnici a učitelku z mateřské školy. Obě se shodly na tom, že ačkoli byla Margita někdy vulgární, své děti skutečně milovala. Nikdy nedovolila, aby byly hladové nebo špinavé.

Margita je se svými syny stále v kontaktu. „Pravidelně si volají a posílají si dopisy. Vztah zůstal zachovaný,“ doplnil obhájce. Jednání před soudem bude pokračovat 15. května, kdy se budou přehrávat i videa ze sociálních sítí.

Tagy: