Návrat Harryho a Meghan? Naději vzbudil telefonát s králem. Je tu jasná podmínka, říká expert

V posledních týdnech se objevují zprávy o možném usmíření vévody a vévodkyně ze Sussexu se zbytkem rodiny. Podle experta na britskou královskou rodinu Toma Quinna je šance, že by se Meghan mohla do královské rodiny vrátit. Musela by však slevit ze svých nároků a splnit určité podmínky, píše britský deník Express.

„Myslím, že je možné, že by se Meghan mohla vrátit. Musela by však žít v Anglii a musela by velmi nenápadně začít dělat věci, které královská rodina umí nejlépe,“ řekl Quinn pro Express. Pokud by Meghan požadovala omluvu, rodina by ji přijala zpět jen těžko. „Prostě to nedokážou, nemyslím si, že to udělají,“ dodal.

ČTĚTE TAKÉ: Harry a Meghan by rádi přijeli za královskou rodinou na Vánoce. Nikdo je však nezve

Za známku možného smíru v rodině považuje expert telefonický rozhovor mezi princem Harrym a králem Karlem III.. Otec se synem si volali už v den 75. narozenin panovníka, které oslavil 14. listopadu. „Myslím, že si Harry začíná uvědomovat, že svým způsobem královskou rodinu potřebuje víc než ona jeho,“ uvedl Quinn v rozhovoru pro Royally US. Dodal však, že je pro prince zřejmě těžké udělat kompromis mezi nároky své rodiny a své ženy.

Vévoda a vévodkyně ze Sussexu se před třemi lety vzdali funkce vysoce postavených členů královské rodiny. Měsíc po oznámení svého odchodu se usídlili v kalifornském Montecitu.

MOHLO VÁS ZAJÍMAT: Piers Morgan odhalil jména „královských rasistů“. Britové mají právo je znát, řekl

Tagy: