Do posilovny nechodím. Víš, kolik mám cviků v posteli, žertoval Jágr s Kubelkovou

Jaromír Jágr

Jágr slaví 50: Exkluzivní rozhovor s legendou (215)

Hokejový velikán Jaromír Jágr oslavil v úterý 50. narozeniny. I přes to stále hraje nejvyšší českou soutěž za rodné Kladno, kterému i šéfuje. Velkou roli v jeho sportovní dlouhověkosti hraje i fakt, že k talentu odjakživa přidával až drakonickou dřinu. Nejen o tom promluvil v exkluzivním rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Hokej legendární Jágr stále miluje. Přiznal ale, že už z něj nemá takovou radost jako kdysi. „Hrát, abych někomu dokazoval, že jsem dobrý? To tam není. A bez toho to nejde. To je taky důvod, proč jsem byl schopen dostat se na nejvyšší úroveň –⁠ že jsem chtěl být nejlepší,“ řekl v rozhovoru, který vedla moderátorka Iva Kubelkovou.

V takovém případě podle něj musí být člověk občas i sobec. „Nevěřím, že se to jinak dá dokázat. Musíš být predátor. A já jsem v té džungli spíš takový býložravec. Dřív jsem maso chtěl. Býložravec těžko může být král. Predátor má zabíjení v sobě, býložravec si v klidu utrhne travičku,“ glosoval slavný hokejista.

Sám během aktivní kariéry neproslul jen svými schopnostmi a talentem, ale také pílí v tréninku. Když se po 40. narozeninách vrátil z Ruska do NHL, chodil si po nocích přidávat do tréninkového centra. Po přestupu do Dallasu v roce 2012 dokonce před novináři okamžitě vyrukoval s klíči od tréninkové haly.

To už ale v současné situaci podle Jágra nehrozí. „Někdy mi udělá radost, že jsem sám. Jindy, že mám kolem sebe spoustu lidí. Jednou, že cestuju. Jindy, že jsem zrovna línej. A já spoustu věcí dělám z lenosti. Víš kolik mám třeba cviků v posteli?“ pokračoval v rozhovoru Jágr.

„Do posilovny nechodím. To mě nebaví. Taky mám jednoručky u televize. Asi proto, aby mi nepřišlo, že cvičím,“ dodal Jágr.

Tagy: