Další rána pro zpěvačku Madonnu. Po smrti nevlastní matky zemřel další člen její rodiny

Ve věku 63 let zemřel mladší bratr zpěvačky Madonny – Christopher Ciccone. Sourozenci úzce spolupracovali po celou dobu kariéry královny popu, vše se však změnilo v roce 2008. Tehdy se dvojice pohádala kvůli publikované knize „Život s mou sestrou Madonnou“. Pro světoznámou umělkyni se jedná o další krutou ránu poté, co 24. září zemřela její nevlastní matka Joan Clare Cicconeová po krátkém, ale vyčerpávajícím boji s agresivní rakovinou.

Ciccone v průběhu své kariéry pracoval jako designér, umělec a režisér. Organizoval také koncertní turné, hudební videoklipy a navrhoval komerční a bytové interiéry. „Byl to nesmírně talentovaný člověk se smyslem pro humor,“ cituje web Daily Mail jednoho z jeho přátel.

ČTĚTE TAKÉ: Zemřel ikonický herec Michel Blanc. Byl monumentem francouzského filmu, truchlí prezident

Podle informací webu TMZ zemřel Ciccone v pátek v Michiganu. Příčinou měla být rakovina. Nádorové onemocnění se na konci září stalo osudné také nevlastní matce Madonny.

Kdysi nejbližší sourozenec královny popu začínal svou kariéru jako její asistent, stylista a umělecký ředitel. Společně vyrůstali v Michiganu, kde se také učili tančit. Následně Ciccone následoval Madonnu do New Yorku, kde začala její cesta k tomu stát se superhvězdou.

Harmonický vztah sourozenců však na několik let zničily sváry. Na vině byla kniha, kterou Ciccone napsal o životě se svou sestrou. Celému světu v ní odhalil zákulisí zpěvaččina života a neodpustil si ani několik obvinění. Minimálně sedm let spolu nemluvili. Jak však muž v roce 2012 v rozhovoru pro slovenská média přiznal, sestra mu měla odpustit a „vzít ho na milost“.

Na konci února minulého roku zemřel také starší bratr Madonny Anthony Ciccone, bylo mu 66 let. Dlouhá léta bojoval se závislostí na alkoholu a jednu dobu žil jako bezdomovec pod mostem.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Bohdalová se poprvé od hospitalizace objevila ve společnosti. Podpořila svého osobního lékaře

Tagy:
zdraví smrt společnost rakovina Madonna celebrity hodnoty nemoci a zdravotní potíže smrt a umírání společenská rubrika