Depardieu čelí dalšímu obvinění ze sexuálního napadení. Ženu měli zachránit bodyguardi

Známý francouzský herec Gérard Depardieu čelí dalšímu trestnímu oznámení kvůli sexuálnímu napadení. Podala ho žena, která tvrdí, že ji Depardieu napadl v roce 2021, píše agentura AFP. Podobná oznámení podalo na jednoho z nejznámějších francouzských herců více žen.

Podání trestního oznámení, které ještě musí vyhodnotit policie a justiční orgány, potvrdila agentuře AFP advokátka Carine Durrieuová-Dieboltová. Ta zastupuje herečku Charlotte Arnouldovou, v jejímž případě je Depardieu stíhán kvůli znásilnění.

ČTĚTE TAKÉ: Mám kládu v kalhotách, řekl Gérard Depardieu své tlumočnici a vrčel. Ta reagovala zdvořile

Podle ženy, která podala tento týden oznámení, se sexuální útok stal v září roku 2021 při natáčení snímku Les volets verts (Zelené okenice), kde žena pracovala na filmovém place. Tvrdí, že ji Depardieu brutálně chytil a promačkával pas, břicho a postupně až k prsům. Napadení přerušila hercova ochranka, řekla žena serveru Mediapart.

Justiční orgány dostaly v posledních měsících několik trestních oznámení kvůli údajnému sexuálnímu napadení ze strany Depardieua. Alespoň v jednom případě však justice uvedla, že činy jsou už promlčené. Vedle stíhání v případě herečky Arnouldové čelí Depardieu podle tisku předběžnému vyšetřování kvůli údajnému sexuálnímu napadení z roku 2014.

PODÍVEJTE SE: Taclík promluvil o dětech a přiznal lumpárnu z mládí. Bilancovat po oslavě jubilea ale nechce

Tagy: