Tragédie při projížďce na kole: 9letou dívku zabil traktor. Byl to andílek, truchlí celé město

Tragická nehoda, při níž zemřela teprve devítiletá dívenka, se odehrála nedaleko skotského města New Cumnock. Naomi Sarah Ferransová zahynula poté, co ji srazil traktor, když se jela projet na kole během pauzy na oběd. I přes rychlou reakci záchranných služeb byla dívka na místě prohlášena za mrtvou.

Strašlivé neštěstí zasáhlo rodinu devítileté Naomi Sarah Ferransové. Dívenka se během školní přestávky na oběd projížděla na kole, když ji srazil traktor s přívěsem. K nehodě došlo v pondělí odpoledne poblíž města New Cumnock v Ayrshire, informuje britský deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Svědek popsal detaily pádu letadla, kdy zemřela 5letá dívka. Formace způsobila hrůzu již dřív

Skotská policie uvedla, že řidič traktoru po srážce ihned zastavil. Na místo ihned vyrazily záchranné složky, které už ale dívce nedokázaly pomoci. Stále probíhá vyšetřování, které má zjistit přesné okolnosti nehody. Místo, kde došlo ke srážce, bylo uzavřené na sedm hodin.

„V těchto těžkých chvílích cítíme s rodinou a přáteli Naomi. Prosíme o respektování jejich soukromí,“ cituje web inspektora Craiga Beavera z jednotky pro silniční dopravu v regionu Ayrshire.

Beaver zároveň vyzval všechny svědky nehody, aby se neprodleně ozvali vyšetřovatelům.

Na zesnulou Ferransovou vzpomíná celé město. „Nedokážu si představit, jak se nyní cítí rodina. Naomi byla jedinečná. Každý, kdo ji znal, věděl, že kamkoliv přišla, vykouzlila lidem úsměv na tvářích. Odpočívej v pokoji, andílku. Posílám všem objetí a nejhlubší soustrast,“ vzkázal jeden z přátel rodiny podle webu Sky News.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Muž pobodal členy rodiny, chtěl z nich „vyhnat ďábla“. Olomoucký soud přihlédl k jeho nemoci

Tagy: