
Jak poznat dítě, které je obětí šikany? Napovědět může hned několik varovných signálů
Během svého studia oboru gastronomie na hotelové škole v pražském Bráníku si prošel Vlad Ryasnyy spoustou soutěží a různými praxemi ve známých pražských podnicích. Díky umístění na předních místech se dostal do Juniorského národní týmu České republiky a prezentoval ČR na světových soutěžích v gastronomií. Zúčastnil se cukrářských kurzů po celé Evropě a získal zkušenosti. V současnosti působí jako lektor v cukrářské akademií HF Pastry Academy od Heleny Fleglové, kde předává své zkušenosti. Je zakladatelem značky Sugar Life, která se zaměřuje na výrobu sladkostí s dlouhou trvanlivostí a prémiovou kvalitou. Úspěšný e-shop chce přenést i do kamenné prodejny v Brně. A nejnovější úspěch? Společnost MAKRO ČR si cukráře, který vymyslel i recept na veganské makronky, vybralo do projektu NADĚJE ČESKÉ GASTRO SCÉNY.
Už jste začali péct cukroví? Pokud nevíte, jak na to, máme pro vás inspiraci od vyhlášené cukrářky Ivety Fabešové. Ta nejenže ukázala pár dobrých tipů, ale také prozradila, jaké tradice dodržovala její rodina v době, když byla ještě dítě.
Zlaté vejce, limetka, Rubikova kostka či ježek v kleci. Cukrářka Iveta Fabešová se svými dezerty slaví úspěchy po celé republice. Dobu covidovou využila k otevření nové pobočky ve Werichově vile. Jak sama přiznává, cukrařina nejde dělat podle toho, jak se vzbudíte. Vyžaduje velkou přesnost. „Cukrář je zkrátka chemik,“ uvedla ve vysílání pořadu Nový den na CNN Prima NEWS Fabešová.
Doba věnečků za 20 korun už měla skončit dávno. Nevěřím, že takový věneček například může obsahovat pravou vanilku. V pořadu Interview na CNN Prima NEWS to řekla cukrářka a autorka kuchařek Iveta Fabešová. Té se před rokem její sen o podnikání v gastronomii přetočil vzhůru nohama. Ale nyní už je pro ni situace jiná.
Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich a podnikatelka Iveta Fabešová se v pořadu 7 pádů Honzy Dědka rozpovídali o svém podnikání, osobním životě i o lásce k jídlu, která oba spojuje. Cukrařina i vaření jsou sice diametrálně jiné, přesto se navzájem potřebují, shodují se.
Pohlreich prozradil, co ho mírně řečeno štve na okénkovém prodeji, Fabešová promluvila o rozvodu a Pavel Nový prozradil, kolik dostal za svoji nejslavnější roli ve filmu S tebou mě baví svět. Anife Vyskočilová zase zavzpomínala na to, jak klofla Ivana Vyskočila a Titanicový nadšenec Ondřej Vrkoč se rozhodl, že nechá postavit novou nepotopitelnou loď. To vše a mnohem více se dozvíte v dnešním našlápnutém díle talkshow 7 pádů Honzy Dědka ve 21:35 na Primě.
Známá cukrářka Iveta Fabešová na sociálních sítích oznámila, že se rozvádí. Zároveň přiznala, že kvůli tomu přišla i o prostory, ve kterých fungovala její vyhlášená kavárna IF Café. Po rozchodu jí prý z cukrářského snu zbylo jen dobré jméno a stejné nadšení, jaké měla v začátcích.
Vládní opatření opět ztížila situaci nejen v pohostinství. To se ale skloňuje v souvislosti s novými nařízeními zřejmě nejvíce. Své o těžké situaci gastronomie vědí i známé osobnosti z tohoto oboru, jako je cukrářka Iveta Fabešová nebo šéfkuchař Zdeněk Pohlreich. Společně připravili hned několik nových projektů. Restaurace, kavárny nebo i cukrárny teď mohou fungovat jen přes výdejní okénko.
Skupina Prima přichází na podzim s novým seriálem Sestřičky Modrý kód, který volně navazuje na příběhy hrdinů z prostředí urgentního příjmu v nemocnici v Rubavě. Další novinkou je zábavná show Zlatá maska, kde hvězdní detektivové pomáhají lidem odhalit, jaká slavná tvář se skrývá pod maskou.