Vondráčková si oblíbila role chytrých mrch, naivky ji nebaví. Objevila další talent

Lucii Vondráčkovu známe v mnoha podobách a rolích. Zpěvačka, herečka, maminka dvou dětí a teď i modelka.

Lucie Vondráčková se přiznala, že ji už nebaví hrát ve filmech naivky a našla se spíš v „chytřejších mrchách“. Herečka a zpěvačka se teď ke všemu proměnila v modelku a pořadu Showtime prozradila, jak to má ve 41 letech s úpravami těla. Nebála by se nafotit i akty?

Lucii Vondráčkovu známe v mnoha podobách a rolích – nejen ve filmech. Jako zpěvačku, herečku, maminku dvou dětí a teď i jako modelku. „My jsme šílené. S Olgou Rusakovou fotíme už potřetí a ona si vždycky vymyslí neskutečné scénáře. Já se ani nechci vidět v zrcadle, protože oni ze mě vždycky udělají úplně jinou osobu, v celém focení je úplně jiný příběh a já jsem pak zvědavá jenom na ty fotky,“ popsala Lucie spolupráci s módní návrhářkou z Moskvy.

Zpěvačka je nyní u zrodu několika nových projektů, které se teprve rozjíždějí. „Je to takový paprsek, vede k novému filmu, který budeme točit, a jednomu videoklipu,“ řekla Vondráčková, která tímto jenom potvrdila svou všestrannost. „Olga skvěle pochopila, jak jsem rozkročená mezi zpíváním a hraním, a velmi mi v tom pomáhá,“ dodala.

Role hodných holek už Vondráčkovou přestaly zajímat. „Mě baví takové ty zlobivé holky. Myslím si, že z naivek jsem už odrostla. Mně se lépe hrají takové ty role chytřejších mrch,“ prozradila.

Coby modelka se ale cítí také skvěle a před fotoaparátem je jako ryba ve vodě. Z mnohdy namáhavého pózování není ani unavená a dala by si ho klidně ještě jednou. Vzpomněla si ale díky němu na profesorku zpěvu z konzervatoře, která jí prý vždycky říkala: „Lucko, dobrý koncert se pozná tak, že chcete zpívat ještě další, že vás to vůbec neunaví.“

Vondráčková se fotila v pohádkových modelech od ruské návrhářky. Proměnila se ve vílu obklopenou květinami, černou pekelnici, ale i v luxusní dámu v klobouku. Jaké mají kostýmy vypovídat příběhy, ale zatím neprozradila. Zato se svěřila, v čem se ona sama cítí nejlépe.

„Pro mě je nejlepší nosit džíny a volné triko. Hodně ráda mám ještě taková ta volná trika se spadlým ramenem. Nemám ráda, když jsou upnuté u krku. Když si takové tričko koupím, ustřihnu mu celý vršek. Možná už bych to ve 41 letech mohla zredukovat, ale nevím, jestli se mi to podaří,“ popsala Vondráčková s úsměvem.

Na postavě může člověk zapracovat sám. A obličej? S tím nemíním začínat.

A když už Lucie zmínila věk, svěřila se také, jak to má s úpravami těla. „Na postavě může člověk zapracovat sám. A obličej? Podle mě – čím víc se do něj zasahuje, tím je to horší, takže ani nemíním začínat,“ řekla zpěvačka.

I když se v roli modelky cítí jako doma a vzhledem by strčila do kapsy kdejakou dvacítku, do focení aktů by prý nikdy nešla. „Když mi to nabízeli, bylo mi 25 let a už tehdy jsem do toho nešla. Teď už bych do toho nešla vůbec,“ rozesmála se Vondráčková.

Se svou vizáží prý stoprocentně spokojená není. „To snad není nikdo, ne? Neznám takovou a já už vůbec nejsem sama se sebou spokojená. Jsem jednotka zdokonalování všeho, protože mám pořád pocit, že je všechno nedostatečné,“ řekla na závěr maminka dvou dětí.

Tagy: