Malinové coulis a plumlovský řízek. V Prostřeno! zamíchá kartami i úkol týdne a čekání

Adéla se v Prostřenu blýskne marockým menu.

Na co se mohou těšit diváci Prostřena?

Blíží se další Prostřeno! s kuchtíky z Prahy a Středočeského kraje. Diváci se mohou těšit na zajímavé recepty, ale i na taktiku a překvapivá zjištění.

V Prostřenu tentokrát půjde i o cizokrajné názvy a menu. Hned v pondělí Petr překvapí s malinovým coulis. „Malinové coulis je francouzský název, který znamená všechny omáčky,“ vysvětluje Petr.

V úterý bude mít Karolína trochu problém s přípravou focaccii a hlavně muže vyvede z míry diskusí o zábavě. „Kvůli zábavě jsem doufala, že budeme spíš převaha ženských,“ poznamená. „On nemá trenýrky a já jsem si vzal slipy, tak na nás nezkoušej nějaké bikini,“ zareaguje pohotově Jaroslav.

Ve středu bude právě u Jaroslava hrát prim plumlovský řízek. A nebude chutnat všem. „Jako třešnička na dortu tam byl kečup. A to je za mě něco hrozného,“ stěžuje si Petr.

Ve čtvrtek se Adéla zkusí blýsknout marockým menu. Hosté budou ale nakonec víc řešit úkol týdne.

A v pátek Jan zamíchá pravidly, když si jídlo předem připraví a nakonec ještě nechá hosty čekat. „Zezačátku jsme si připadali spíš jako na zastávce na tramvaj, protože jsme 20 minut čekali, než nás vůbec uvede do místnosti,“ svěří se Jaroslav.

Jak to nakonec celé dopadne a kdo si odnese výhru? Dívejte se od pondělí každý den v 17:50 na Primě.

Tagy: