Záhadný případ z Děčínska: Partner ubodal dívku, na následky těžkých zranění pak sám zemřel

Došlo v Jílové na Děčínsku k partnerské tragédii?

Muž neunesl rozchod a zabil expřítelkyni

Kriminalisté od pondělního odpoledne vyšetřují brutální napadení mladé dívky v Jílovém na Děčínsku, kterou měl podle informací CNN Prima NEWS pobodat její bývalý partner. Dívka na následky zranění v bytě v panelové zástavbě zemřela. Muž podle záchranářů utrpěl velmi vážné zranění a lékaři ho na místě museli oživovat. Vrtulník ho následně transportoval do ústecké nemocnice, odkud dnes ráno přišla nečekaná zpráva.

„Pacient na mnohačetná poranění zemřel,“ uvedla mluvčí Krajské zdravotní Jana Mrákotová. Zatím není jasné, jestli se dívka jeho útoku bránila, nebo si mladík zranění způsobil sám.

Kriminalisté zatím pracují s verzí, že v partnerském konfliktu nesehrál roli nikdo další. „Myslíme si, že na incidentu neměla podíl žádná další osoba,“ uvedl pro CNN Prima NEWS náměstek krajského policejního ředitele Zbyněk Dvořák.

Úmrtí muže dnes ráno potvrdili i policisté. „Kriminalisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro zvlášť závažný zločin vraždy, ze kterého podezírají muže, který svým vážným zraněním v nemocnici podlehl, motivem jeho jednání byl zřejmě rozchod s obětí,“ doplnil mluvčí policie Daniel Vítek.

Tagy: