Momenty války. Podívejte se na kuriozity konfliktu mezi Izraelem a Hamásem

Současná válka mezi Izraelem a Hamásem patří mezi nejkrvavější konflikty v historii Blízkého východu. Součástí ničivých bojů, které 7. října 2023 rozpoutali palestinští radikálové teroristickým útokem na židovský stát, jsou i kuriózní, až bizarní situace. CNN Prima NEWS přináší sérii s názvem Momenty války. Její jednotlivé díly naleznete v tomto souhrnném článku.

Válka mezi Izraelem a hnutím Hamás vypukla 7. října 2023, když palestinští radikálové podnikli bezprecedentní útok na židovský stát. Redakce CNN Prima NEWS o tomto krvavém konfliktu neustále informuje. Nabízí aktuální analýzy o situaci na bojišti, rozhovory s experty, bezprostřední záběry z Pásma Gazy či pohledy domácích i zahraničních politiků.

VIDEO: Připomeňte si okolnosti války mezi Izraelem a Hamásem

Smyslem série Momenty války je připomenutí kuriózních, až bizarních situací, k nimž během války došlo. Dopady konfliktu mezi Izraelem a Hamásem velmi často překračují hranice Blízkého východu. Jednotlivé díly série naleznete v tomto souhrnném článku. Zajímavého materiálu je skutečně mnoho.

Projděte si také sérii Momenty války, která se zaměřuje na válku mezi Ukrajinou a Ruskem.

Tagy: