Scéna jako z hororu. Ze stopaře se vyklubal vrah s lidskou hlavou v batohu, popsali svědci

Ze stopaře se vyklubal vrah s lidskou hlavou v batohu.

Vrah stopař z USA

Jen těžko uvěřitelný příběh se odehrál v americké vesnici Gillsville v Georgii. Jeden z tamních obyvatel chtěl udělat dobrý skutek – rozhodl se, že sveze stopaře. Později se ale ukázalo, že šlo o vraha, který měl v batohu lidské ostatky. Píší o tom americká média.

V zapadlé vesnici Gillsville uprostřed státu Georgia panuje obvykle klid. „Najednou se ale rozezněly houkačky a na obloze se dokonce vyrojily helikoptéry. Lidé si začali šuškat, že se tady pohybuje někdo na útěku,“ popsala místní obyvatelka Sydney Segarsová. Zrovna prý vyzvedávala ze školy svou dceru, když začala být nervózní. Nikdo totiž nevěděl, jak dotyčná osoba vypadá, ani co měla spáchat za zločin. Případu se věnují americká média.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Programátor zastřelil devítiletou holčičku přímo před jejím otcem. Vadil mu hluk koloběžky

Tou dobou se z práce v sousedním městě vracel Russel Jimmerson. Měl dobrou náladu, jelikož ho na cestě doprovázel jeho syn a navíc zrovna obdržel výplatu. Poté si všiml, že u krajnice kráčí muž. „Najednou natáhnul ruku a začal stopovat. Tak říkám synovi, že ho vezmeme, že si lidé musí pomáhat. Nastoupil a říkal, že šel pěšky celou noc,“ uvedl Jimmerson.

Stopař měl s sebou batoh, ze kterého vycházel velmi nepříjemný zápach. Tou dobou Jimmerson ještě netušil, kdo právě sedí v jeho autě. Když stopaře vysadil, volal mu jeden z jeho kamarádů. „Říká mi: ‚Tomu nebudeš věřit. Nedaleko odsud prý někdo někoho zabil a má snad mít u sebe jeho uříznutou hlavu.‘ A já na to: ‚To ty mi nebudeš věřit, protože jsem vzal stopaře a v autě to po něm fakt neuvěřitelně smrdí‘,“ líčil Jimmerson.

Zanedlouho se neuvěřitelný sled událostí konečně vyjasnil. Jimmerson skutečně svezl vraha Keegana Phillipse. Pár hodin poté, co ho vysadil, jej dopadli policisté.

Tagy: