Bavil se s turisty a vypadl z nejvyššího patra hotelu. Na Srí Lance zemřel 28letý Čech

Pohled na srílanské město Kolombo, které je kompletně v karanténě

Na Srí Lance po pádu z nejvyššího patra hotelu zemřel 28letý Čech. S odvoláním na policii o tom informovaly místní zpravodajské weby. Neštěstí se přihodilo v sobotu večer. Přesnou příčinu smrti určí až soudní pitva.

Na Srí Lance zemřel český turista. Tragická nehoda se stala ve městě Ella na jihozápadě ostrova. Mladý Čech tam trávil dovolenou spolu se dvěma spolucestujícími. Podle předběžných zpráv tamní policie měl spadnout z druhého patra hotelu One Love, kde se nachází také bar a diskotéka. Neštěstí potvrdilo i české ministerstvo zahraničí.

Tělo bylo převezeno do nemocnice ve městě Demodara, které se nachází ve vnitrozemí, mezi přírodními parky v jižní části ostrova. Pitva bude provedena ve všeobecné nemocnici v nedalekém městě Badulla.

„Incident vyšetřuje srílanská policie a my jsme ve spojení s naším zastupitelským úřadem v Dillí. Náš zastupitelský úřad samozřejmě kontaktuje i rodinné příslušníky. Český občan na Srí Lanku necestoval sám, se všemi dalšími jsme v kontaktu.“ sdělila webu CNN Prima NEWS mluvčí ministerstva zahraničních věcí Lenka Do.

Tagy: