Mladík se předváděl před kamarády a proběhl se po autě. Dopadla ho odvážná žena

Běhal po autě

Za předvádění před kamarády může mladík skončit ve vězení. Skupinka se v úterý nad ránem procházela po Plzni. Na tom by nebylo nic neobvyklého, jenže mladík během noční procházky vylezl na osobní auto a poničil střechu. Zadržela ho pracovnice bezpečností agentury, která se za partičkou pohotově rozběhla.

Incident se odehrál v úterý po třetí hodině ráno v Černické ulici, která je poblíž centra města. Partička mladíků, pravděpodobně posilněná alkoholem, se procházela, když se jeden z nich rozhodl, že kamarády pobaví, a přeběhl přes kapotu a střechu zaparkovaného auta.

Jenže netušil, že v kanceláři bezpečností agentury, která je hned vedle místa, kde auto stálo, sedí jedna ze zaměstnankyň firmy a vše sleduje. Odvážná žena se pak za skupinkou rozběhla a mladíka za kapuci dovlekla zpět k osobáku. Při tom si poranila ruku – pachatel totiž kladl pořádný odpor. Následně žena zavolala policii.

Hlídce, která dorazila za několik minut, potom pracovnice bezpečností agentury mladíka předala. „Policisté se případem zabývají a ve věci probíhá šetření,“ sdělila policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Auto skončilo s prošlápnutou střechou. Škoda je několik tisíc korun. Pachateli by za poškození cizí věci hrozil až rok odnětí svobody. Protože se ale podle informací CNN Prima NEWS jedná o mladistvou osobu, může za mřížemi skončit maximálně na šest měsíců.

Tagy: