Nitra jako symbol sexu. Další pár se oddával hrátkám na veřejnosti, záhy přišel trest

Na těchto schodech měla dvojice sex

Soud potrestal pár za soulož na veřejnosti

Soud v Nitře potrestal mladý pár, který souložil na veřejnosti. Kolemjdoucí je při činu natočili a policie pak vypátrala jejich totožnost. Za své sexuální radovánky před zraky desítek lidí dostali partneři podmínku, informovala TV JOJ. V Nitře k takovým incidentům dochází opakovaně.

Na schodech, přímo v rušné ulici, se před zraky lidí pár oddával sexu, což si kolemjdoucí nenechali sami pro sebe a dvojici natočili a nahrávku zveřejnili na internetu.

ČTĚTE TAKÉ: Rvačky, výkaly i sex na veřejnosti. Chorvaté zuří nad chováním neukázněných turistů

Policie obvinila z pohlavního styku na veřejnosti devětadvacetiletou ženu z Ukrajiny a devětadvacetiletého muže z Indie.

„Okresní soud v Nitře vydal trestný rozkaz, kterým obviněné uznal vinnými ze spáchání trestného činu výtržnictví,“ uvedl mluvčí prokuratury v Nitře Jaroslav Mače.

„Každému z obviněných uložil podmíněný trest odnětí svobody na tři měsíce s roční podmínkou,“ uvedla Lena Kiradžievová, mluvčí soudu v Nitře. Dvojice si tak bude muset dávat pozor a sexu se oddávat za dveřmi bytu. Pokud poruší podmínku, může skončit ve vězení.

Partneři přijeli do města na diskotéku. Poté, co se večírek zvrhl ve veřejnou soulož, skončili na policejní stanici. Tam pak svého činu litovali. Obvinění se však nevyhnuli.

Toto rozhodnutí ještě není pravomocné, protože zásilku od soudu si dvojice zatím nepřevzala, a proti obvinění se může i odvolat.

Nitra dostává své nově získané pověsti města sexu, během prázdnin tam k podobným incidentům docházelo opakovaně:

Tagy: