Nové detaily o úmrtí hvězdného herce. Sandlerův parťák se zastřelil, našla ho snoubenka

Populární americký herec Alec Musser spáchal sebevraždu. Soudní lékař v úterý zveřejnil tiskovou zprávu, v níž potvrdil, že se hvězda komedie Machři nebo seriálu Zoufalé manželky zastřelila. Zesnulého herce našla podle zprávy jeho snoubenka Paige Pressová.

Ta měla Mussera vidět naposledy živého večer, než šla spát. Ráno ho objevila zhrouceného na podlaze koupelny bez známek života, vedle sebe měl mít střelnou zbraň. Podle zprávy soudního lékaře se střelil do hrudníku. Tragický nález oznámila Pressová na tísňové lince. Záchranáři u herce na místě konstatovali smrt.

ČTĚTE TAKÉ: Ve věku 50 let zemřel oblíbený herec. Zazářil ve známém seriálu Zoufalé manželky

V neděli Musserova snoubenka podle Fox News uvedla, že herec prodělal těžký covid a že se domnívá, že nemoc zapříčinila i jeho smrt.

Alec Musser zemřel v pátek večer ve svém domě v Del Mar v Kalifornii v pouhých padesáti letech. Proslavil se rolí Dela Henryho v seriálu All My Children. Objevil se také v sitcomu Rita Rocks nebo v seriálu Zoufalé manželky. Mimoto si zahrál po boku herce Adama Sandlera v oblíbené komedii Machři z roku 2010.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zemřela herecká legenda Jana Hlaváčová, nezapomenutelná sestřička z trilogie o básnících

Tagy: