Detaily kolem vražd v Hořovicích: Muž měl psát z mobilu mrtvé, šli po něm se samopaly

Vyšetřování trojnásobné vraždy v Hořovicích.

Detaily případu trojnásobné vraždy

Muž, který měl usmrtit partnerku a dvě děti ve středočeských Hořovicích a následně spáchat sebevraždu, podle informací redakce CNN Prima NEWS strávil poslední chvíle svého života v apartmánech v Ladné na Břeclavsku. Aby své činy zamaskoval, měl odesílat SMS z mobilu mrtvé ženy. Detaily policejní akce popsal redakci jeden z místních.

Pro 33letého muže podezřelého z vraždy si šli v noci na neděli ozbrojenci. Kriminalisté ho podle informací redakce CNN Prima NEWS měli lokalizovat díky mobilu. Policejní zásahovka ho nalezla v Ladné již bez známek života. V ubytovacím zařízení zřejmě spáchal sebevraždu.

K TÉMATU: Zoufalá slova otce zavražděných dětí z Hořovic. Varuje před drogami, ze vzkazů přátel mrazí

Odpovědný vedoucí redakci sdělil, že o sebevraždě či policejním zásahu nic neví. Akci ovšem zaznamenali místní. „Parkovali za rohem v půl druhé v noci. Zůstal po nich zničený chodník, jak na něj rychle vjeli. Přijeli k našemu baráku, viděl jsem je. Měli u sebe samopaly a mířili přilehlou ulicí,“ popsal jeden z rezidentů.

Tomáš J. měl svoji partnerku a dvě děti zavraždit v bytě v Hořovicích, kde je objevili policisté, těla tam prý ležela několik dní. Podezřelý podle informací redakce odesílal SMS z mobilu ženy její matce a také exmanželovi, se kterým měla pětiletou holčičku. Zřejmě tak chtěl vraždy zamaskovat.

Muž hrál fotbal a patřil ke sboru dobrovolných hasičů v obci Rpety. „Byl dobrý ve fotbale a celkově oblíbený. Když normálně fungoval, byl skvělý kluk. Jenže sáhl k lahvi, byl agresivní a zlý člověk a míval ošklivé opice,“ sdělila starostka obce Alena Hasmanová.

Právě drogy a alkohol měly v celém příběhu hrát zásadní roli. Zavražděná žena byla s Tomášem J. ve vztahu už podruhé. Rozejít se s ním kvůli agresivním výlevům chtěla znovu. „Byla to taková mladická láska, kdy jsou na sobě oba na první pohled závislí,“ dodala starostka.

Trojnásobnou vraždu policisté stále vyšetřují. Na případ však již vyhlásili embargo.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Páťák vyhrožoval učitelce smrtí, překvapil znalostí jejího domu. Pak hasičům ničil zbrojnici

Tagy: