Policie pátrá po totožnosti ženy, která v létě zkolabovala a zemřela. Nikdo se k ní nehlásí

Policie žádá veřejnost o pomoc při pátrání po totožnosti ženy, která byla v červenci nalezena v bezvědomí na ulici v Praze 2 a následně zemřela v nemocnici. Ženu, která byla bez dokladů, zatím nikdo nehledal a policii se její totožnost nepodařilo žádným způsobem zjistit.

Policie na svém webu proto zveřejnila fotografii neznámé ženy a jejího náhrdelníku a lidé, kteří ji poznají nebo vědí, kde bydlela, mají kontaktovat policisty na lince 158.

ČTĚTE TAKÉ: Slovensko v šoku. Zbloudilá kulka z vedlejší ulice zabila mladou učitelku při mytí nádobí

Podle policejní mluvčí Evy Kropáčové ležela žena v bezvědomí, způsobeném hypoglykemickým šokem, 21. července před domem číslo 85 ve Vinohradské ulici. Záchranáři na místě ženu ošetřili a převezli do nemocnice, kde i přes snahu lékařů zemřela.

Jelikož žena neměla u sebe doklady ani osobní věci, kriminalisté začali pátrat po její totožnosti. Nepodařila se jim ale najít příbuzenská shoda v DNA databázi a nepodařilo se jim zjistit její totožnost ani na základě zubních otisků, prověřením okolních zdravotnických zařízení, sociálních odborů, pečovatelských služeb či místa, kde byla nalezena, a do současné chvíle ji nikdo ani nehledal, odůvodnila mluvčí, proč policisté prosí o pomoc s pátráním po totožnosti neznámé ženy.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Nejhorší sériový vrah Česka byl na pohřbu své oběti. Zvonil na umíráček, zašel i na hostinu

Tagy: