Pátrání po Pantůčkovi po 41 dnech skončilo. Policie oznámila, kde se český dabér nachází

Známý herec a dabér Zbyšek Pantůček by se měl nacházet v Itálii.

Zbyšek Pantůček už není pohřešován

Policisté ukončili pátrání po jednom z nejznámějších českých dabérů Zbyšku Pantůčkovi, který se pohřešoval více než měsíc. Podle informací vyšetřovatelů by se měl Pantůček nacházet v zahraničí, konkrétně v Itálii. Zprávu potvrdila pro CNN Prima NEWS tisková mluvčí policie Barbora Schneeweissová.

„Ukončili jsme pátrání po šestapadesátiletém muži, po kterém jsme pátrali více než měsíc,“ uvedla v pondělí pro CNN Prima NEWS tisková mluvčí policie Barbora Schneeweissová. Podle jejích slov by se měl dabér a herec Zbyšek Pantůček, který během svého zmizení slavil narozeniny, nacházet v zahraničí. „Ve spolupráci se zahraničními kolegy se nám podařilo zjistit, že se v současné době pohybuje v Itálii,“ doplnila.

ČTĚTE TAKÉ: Policie odvolala pátrání po muži z Benešova. Mohlo mu jít o život, je ale v pořádku

Policie vyhlásila po Zbyšku Pantůčkovi pátrání 5. září, tedy devět dní poté, co se přestal ozývat rodině. Nikdo netušil, kam a proč dabér odešel. Před zmizením jen řekl svému synovi, že se chystá cestovat. „Pohřešovaný svému synovi sdělil, že bude cestovat. Od té doby se však už rodině neozval,“ oznámila tehdy mluvčí středočeské policie.

Pantůček během cestování nikomu nezvedal mobilní telefon, takže někteří se obávali nejhoršího.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Před 13 lety začalo největší policejní pátrání po dítěti. Smrt Aničky Janatkové otřásla Českem

Tagy: