Prokletí rodiny od Levic: Při nehodě přišla o dvojčata. Teď stejně zemřel i 23letý Nikolas

Blízko slovenského města Demandice došlo v pátek k tragické nehodě motorkáře. Podle policie jel pravděpodobně příliš rychle, nezvládl vybrat zatáčku a narazil do protijedoucího auta. Na následky zranění zemřel. Matka třiadvacetiletého Nikolase přitom spolu se svým dvojčetem dříve zahynula stejně jako její syn.

Silnice, kde k havárii došlo, je mezi tamními obyvateli přezdívaná kvůli vysokému počtu dopravních nehod „cesta smrti“. Vozovka se v pátek stala osudnou mladíkovi, kterého se už přivolaným záchranářům nepodařilo oživit. Cestoval s dalšími dvěma motorkáři, kteří tragédii viděli. Slovenská policie neštěstí vyšetřuje.

Nikolas už jako malý chlapec zbožňoval adrenalinové sporty. Jezdil na BMX kole a když vyrostl, přesedlal na motocykl. Vystudoval technickou školu v Tlmačích nacházejících se blízko Nitry. Měl rád rap.

„Vždy to byl veselý člověk, každý ho měl rád,“ svěřil se slovenskému webu Plus jeden deň známý třiadvacetiletého muže. „Před několika lety si našel přítelkyni. Od té doby nemiloval už jen motorky,“ prozradil se slzami v očích.

Mladíkova bývalá přítelkyně mu na sociální síti zanechala dojemný vzkaz. „Už víš, proč jsem ti to celých pět let zakazovala. Doufám, že se na mě už nezlobíš. I když jsme poslední rok netvořili pár, pět let je pět let. Z toho tři společného života. V mém srdci si stále zůstal a teď v něm máš speciální místo, které už nikdo nikdy nezaplní. Spi sladce,“ napsala Kristína.

Vzkazy zanechávají také blízcí přátelé motorkáře. „Zemřel jsi při tom, co jsi nejvíce miloval. Odpočívej v pokoji, Niko,“ napsal Patrik. „Byl jsi takové naše sluníčko. Navždy zůstaneš v našich srdcích,“ svěřila se Monika. „Drž se tam nahoře, kamaráde. Nikdy nezapomenu, ať už na zážitky z kola nebo motorek,“ svěřil se Hugo.

Rodina mladíka zažívá jednu bolest za druhou. Matka Nikolase a její sestra – dvojče – zemřely totiž stejně jako on – při dopravní nehodě. Ženě mělo být pouze 26 let. Slovenská policie nyní apeluje na motorkáře, aby nepřeceňovali své síly a nehazardovali.

Tagy: