Prosluněný pátek doprovodí teploty kolem 18 °C. O víkendu se vrátí déšť a přeháňky

Babí léto

Počasí 23.9.2022 (6:09)

V pátek bude jasno až polojasno, očekávají se mlhy a nízká oblačnost. Během dne budou teploty poměrně příjemné, vystoupají až k 18 °C. V noci se však očekávají ojedinělé přízemní mrazíky. Jak bude o víkendu?

Pátek se ponese v duchu jasné až polojasné oblohy, postupně však bude až oblačno. Ráno a dopoledne se místy očekávají mlhy nebo nízká oblačnost. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 14 až 18 °C, na horách jen kolem 9 °C.

V noci na sobotu bude oblačno až zataženo, zejména na východě až polojasno. Nejnižší teploty se očekávají mezi 7 až 3 °C, při déletrvající zmenšené oblačnosti klesnou až k 1 °C. Ojediněle se čekají přízemní mrazíky.

V sobotu bude oblačno až zataženo, ráno se očekávají mlhy. Během dne však bude přechodně i polojasno, později odpoledne se do Čech od západu vrátí občasný déšť. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 15 až 19 °C.

Neděle se ponese v podobném duchu. Bude oblačno až zataženo, místy se očekává déšť nebo přeháňky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 14 až 18 °C. A jak bude začátkem nového týdne? Deštníky neuklízejte, očekává se déšť i přeháňky. Denní teploty v pondělí vystoupají ke 14 až 18 °C.

Tagy: