Zdrcený vdovec po Haščákové poprvé promluvil. Je to násilník, objevilo se na síti zpěvačky

Ke smrti slovenské zpěvačky Barbary Haščákové se poprvé veřejně vyjádřil i její manžel Stevie Soukup. „Všichni jsme ve smutečním rozpoložení. Nejsem schopen ničeho, moje srdce je zlomené,“ vzkázal ze Spojených států amerických pro web Plus 7 DNÍ.

Pár se seznámil ve Spojených státech, kam Haščáková na konci 90. let odcestovala. Slovenská zpěvačka si chtěla odpočinout a zdokonalit se v angličtině. Ovšem poté, co se se Soukupem sblížila, v zemi zůstala. Syna slovenských emigrantů si dokonce vzala, svatbu ale oznámila až o několik let později, píše web Plus 7 DNÍ, který Soukupa po úmrtí jeho milé vyzpovídal.

ČTĚTE TAKÉ: MC Erik a Barbara jsou milenci, mysleli si fanoušci. Muzikant řekl, jak to mezi nimi bylo

„Všichni jsme ve smutečním rozpoložení. Nejsem schopen ničeho, moje srdce je zlomené,“ uvedl. Vztah Haščákové a Soukupa byl podle webu poměrně turbulentní. Dvojice se hádala a urážela. Problémem byl i nedostatek financí. „V Americe je těžký život. Já jsem jí hned poté, co sem přijela, řekl, aby se otočila a vrátila na Slovensko. Měla tam skvěle rozběhnutou kariéru a práci,“ popsal webu Soukup.

Server Nový Čas připomněl událost z roku 2019, kdy se na zpěvaččině sociální síti objevilo vyjádření, že je její manžel násilník. Haščáková nicméně status po chvíli smazala. „Někdo mi vnikl na fanpage. Miluji vás a děkuji,“ vysvětlila tehdy podivný incident.

V manželství se cítím skvěle

O svému muži Haščáková jinak mluvila vždy v dobrém. „Když si vezmete někoho, u koho od začátku cítíte, že je ten pravý, tak se všechny překážky a starosti dají překonat. Protože k dotyčnému cítíte nekonečnou lásku. V manželství se cítím opravdu skvěle,“ nechala se zpěvačka slyšet v roce 2016.

Barbara Haščáková zemřela 22. listopadu v důsledku náhlé cévní mozkové příhody. Zdraví ji ale trápilo delší dobu – trpěla problémy se slinivkou břišní. Před dvěma lety pak své blízké vystrašila zprávou, že byla na operaci hlavy. Prodělala i velmi těžký covid a v srpnu opět skončila v nemocnici. V Americe neměla dostatek financí na kvalitní lékařskou péči. Svěřit se do rukou odborníků na Slovensku odmítala – bála se totiž paparazzi. Haščákové bylo 43 let.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Smutná zpráva od Jiřího Bartošky. Herci se vrátila rakovina, podstupuje onkologickou léčbu

Tagy: