Rakušan znovu ve volejbalové šatně. Pánové, tohle nebylo špatný, prohlásil a zmínil posilu

Vít Rakušan znovu ve volejbalové šatně

Vít Rakušan znovu ve volejbalové šatně

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) zveřejnil v pondělí ráno další propagační video z volejbalové šatny, v níž „hecuje“ své spoluhráče. „Pánové, tohle nebylo špatný. Lidi nám nadávaj, ale některý nám i fanděj,“ prohlásil. Vicepremiér a šéf Starostů rovněž naznačil, že v příštích Debatách bez cenzury by mohli mít hlavní slovo další představitelé hnutí STAN.

„Pánové, tohle nebylo špatný. Lidi nám nadávaj, ale některý nám i fanděj. Má to smysl. Já ale nemůžu bejt jedinej, kdo hraje vepředu. Potřebujeme posilu,“ řekl Rakušan v novém propagačním videu ze šatny. Znovu se pak ozvala kultovní hláška od jednoho ze spoluhráčů: „A řekls mu to?“ Ministr vnitra tentokrát neodpověděl, jen se pousmál.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Spící ruští agenti v Česku a propagandistický chaos. Rakušan čelil otázkám Ukrajinců

„Aby nebyla obava, že jsem někomu něco neřekl, tak s pravdou ven. Zase jsem byl v šatně. Výsledek uvidíte už (v pondělí) večer,“ vysvětlil Rakušan na sociální síti X. Své podporovatele a odpůrce pak pozval na pondělní Debatu bez cenzury, tentokrát v Havířově. Má jít o poslední díl první série zmíněných diskusí. Z Rakušanových slov vyplývá, že ve druhé sérii by měla být ústřední postavou jiná známá tvář z hnutí STAN.

Připomeňte si první volejbalové video:

Starostové novou formu kampaně odstartovali letos v lednu, a to právě ve volejbalové šatně. „Pánové, tohle nebylo dobrý,“ hodnotil tehdy Rakušan metaforicky působení vlády. Zároveň oznámil, že bude cestovat po regionech a debatovat s lidmi o tom, co je špatně. První zastávka proběhla v Karviné. Rakušan v tomto moravskoslezském městě čelil ostré kritice.

Debaty bez cenzury si nicméně vysloužily velkou mediální pozornost a preference Starostů začaly stoupat. Po Karviné následovaly zastávky v Sokolově, Mostě, České Lípě, Vyškově, Přerově a v Ústí nad Labem. Své turné Rakušan zakončí již večer v Havířově. Poslední debata odstartuje v 17 hodin.

Přečtěte si postřehy z uplynulých debat:

Tagy: