Děsivé násilí na dětech. Rodiče zabili dceru a zalili ji do betonu, otec přiznal další vraždy

Thajská policie zatkla šestačtyřicetiletého Songsaka Songsaenga a jeho o šest let mladší manželku Sunan Nahuaninovou z města Kamphaeng Phet. Oba totiž měli týrat své děti a zabít svou dvouletou dceru a její tělo zalít do betonu v kuchyňské podlaze. Muž se při výslechu navíc přiznal i k vraždě čtyř synů, které měl s jinou ženou.

Policie vyjížděla do domu Songsaka Songsaenga a jeho manželky Sunan Nahuaninové na základě oznámení o domácím násilí, na které měl upozornit internetový influencer Kanthat Pongpaiboonvej. Rodiče totiž měli týrat svou dvanáctiletou a čtyřletou dceru.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Otřesný útok. Muž v USA vtrhl do domu sousedů, malému chlapci rozbil lebku baseballovou holí

Když ale policisté dorazili na místo, našli jen týrané dívky. Rodiče doma nebyli. Policie je následně zadržela v provincii Pathum Than, když se snažili vybrat hotovost z bankomatu.

Jak se ale později ukázalo, nešlo jen o týrání dvou dcer. Oba totiž měli zavraždit svou dvouletou dceru a její tělo zalít do betonové podlahy v kuchyni, informuje web Bangkokpost.com.

Otec zavražděné dívky při policejním výslechu údajně neustále plakal. Nejenže se k vraždě přiznal, ale policistům také řekl, že v minulosti zavraždil své čtyři syny, které měl s jinou ženou. Vinu však sváděl na psychické onemocnění a duševní stav, který mu přivodil nutkání chovat se ke svým potomkům násilnicky. Podle webu BBC mu mělo vadit to, že děti plakaly.

K vraždám čtyř synů mělo podle policejního zdroje dojít v letech 2013, 2014, 2016 a 2018.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Senior vyřešil běžný sousedský spor vraždou. Osmiletému synovi zastřelil otce před očima

Tagy: