Sex, drogy nebo alkohol? Patrik Malý vydává provokativní singl Cukr

Nový talent české popové scény Patrik Malý vydává další hudební videoklip s názvem „Cukr“. Zpěvák s charakteristicky barevným hlasem a českými texty zpívá o skrytých touhách v každém z nás. Nový singl je dostupný na všech streamovacích platformách a na YouTube. Po vystoupeních jako předkapela pro umělce Chinaski, Pokáč, Mig21 nebo UDG, vystoupí Malý živě na svém debutovém koncertě 24. ledna v pražském Café V lese.

Hudební novinka s názvem Cukr provokativně naráží na odvážné touhy v každém z nás, které zůstávají ukryté pod povrchem a okolí o nich ani nemusí mít tušení. Po úspěšném debutovém EP Pokoj č. 7, které vyšlo na jaře, tak Malý otevírá novou kapitolu svojí sólové dráhy.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Ryba i s moučníkem v doprovodu kytar. Lindemann z Rammstein přivezl do Prahy sólový ansámbl

„Cukr má vyjadřovat to, o čem se stydíme mluvit nahlas, ale máme na to chuť. Rád píšu texty, nad kterými se člověk zamyslí, proto si posluchač může doplnit pod cukrem to, co je mu blízké. Je to zase trochu jiný zvuk od mojí předchozí tvorby a při psaní songu to byla fakt zajímavá jízda,“ vysvětluje Malý.

Pod hudební produkcí současného popu je podepsán producent Ronald Janeček z kapely John Wolfhooker.  Videoklip v moderním stylu, který podtrhuje náladu celé písně režíroval jeho bratr Adrian Janeček. „Jak hudba, tak vizuál spolu hrozně dobře fungují. Videoklip má hlavně podpořit atmosféru a energii songu. Tu provokativní stránku znázorňuje Valentina s lízátkem a dalšíma sladkostma, naopak já podporuju energii svým tancem. To, že celek působí tak sexy a energicky, včetně mých amatérských pohybů, je důkaz, jak je Adrian skvělý režisér,“ popisuje Malý.

Po úspěšných letních koncertech na festivalech Sázavafest, OAMF Přeštěnice, se nyní Malý připojí jako host k podzimní klubové tour kapely UDG. Živě s kapelou však můžete Patrika Malého slyšet také na jeho vlastním debutovém pražském koncertě 24. ledna 2024 v Café V lese.

Tagy: