Bohdalová se na setkání s Crowem těšila. Stačí mi pohled, už jsem starší dáma, vtipkovala

Usměvavá Jiřina Bohdalová

KVIFF: Jiřina Bohdalová se těší na setkání s Russellem Crowem

Na slavnostním zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech nechyběla ani Jiřina Bohdalová. Herecká legenda přišla na červený koberec ve skvělé náladě a v doprovodu svého vnuka. V rozhovoru pro CNN Prima NEWS popsala, jak se na ceremoniál připravovala, a prozradila, na koho se nejvíce těšila.

Velkou hvězdou letošního ročníku filmového festivalu je australský herec Russell Crowe, kterého si lidé zamilovali ve filmu Gladiátor či Bídníci. V nedávné době zazářil také v hororu Papežův vymítač. Právě na setkání s ním se Bohdalová těšila nejvíc.

„Ještě jsme se nepotkali, ale já neumím anglicky, takže je mi to houby platné. Ale mně stačí pohled, už jsem starší paní,“ zasmála se 92letá herečka.

V rozhovoru pro web Prima Ženy prozradila, jak se na páteční ceremoniál připravovala. Šaty si prý nechala speciálně ušít od své dvorní švadleny z Divadla na Vinohradech. „No, připravovala jsem se, musela jsem si nechat ušít šaty. Vždycky nosím svoje,“ řekla Bohdalová.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jitka Čvančarová překvapila střídmostí. Barvu šatů zvolila po vzoru první dámy

Na zahájení Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech v pátek už tradičně přicházeli hosté po červeném koberci před hotelem Thermal. V promenádě slavných hvězd se neztratila ani Bohdalová, která přišla ve skvělé náladě a zavěšená za svého vnuka, s nímž si vychutnávala jedinečnou atmosféru.

Večer pak strávila ve společnosti přátel. Redakce Prima Žen ji zastihla v družném rozhovoru s prezidentem festivalu Jiřím Bartoškou a někdejší první dámou Livií Klausovou. U stolu s nimi seděli také moderátor Jakub Prachař, herec Václav Neužil a jeho manželka Lenka.

Tagy: