Chtěla bych mít páreček, prozradila k dětem Perkausová. Syna si lidé pletou s holčičkou

Moderátorka Eva Perkausová na české premiéře filmu Barbie

Perkausová a film Barbie

Přímo z české premiéry očekávaného filmu Barbie promluvila moderátorka CNN Prima NEWS Eva Perkausová o svém soukromí. V rozhovoru pro Showtime sdělila, kdy by chtěla mít druhé dítě, i to, že si lidé mnohdy jejího syna pletou s holčičkou.

Na premiéru filmu Perkausová dorazil jako živoucí Barbie – přípravu rozhodně nepodcenila. „Dala jsem do toho vše, abych jako ‚ta pravá od Mattela‘ vypadala, a myslím, že účel byl splněn. Akorát délka vlasů není má přirozená, mám je pro tento večer speciálně přidělané, ale moc se v nich necítím,“ líčila moderátorka. Domnívá se, že vzhledem k její výšce ji velmi dlouhé vlasy ještě zkracují.

„Samozřejmě, na jeden večer je to krásný, chci si to užít, vypadat jak panenka Barbie, ale poté přijdu domů a bude to zase Eva,“ komentovala. Doma má malého chlapečka, k němuž se růžová barva dvakrát nehodí. Redakci Showtime Perkausová prozradila, že má sen, kdy by holčičku do růžové ladila.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Barbie míří do českých kin. Nikol Moravcová posoudila nejen vhodnost snímku pro děti

„Říkala jsem si, že když mám chlapečka, kterého nadevšechno miluji, tak že i tu holčičku abych měla. Výhledově bych chtěla páreček,“ prozradila. Zároveň se svěřila s tím, že synovi Kiliánkovi nic růžového nedává, přesto si ho lidé pletou s holčičkou. „Má velké modré oči, plnou pusinku, hnědé vlásky a už se mi často stalo, že přišly maminky a říkaly: ‚To je holčička?‘ A to i přesto, že je pořád v něčem modrém, abych dala najevo, že to je chlapeček,“ uvedla.

Už dříve v rozhovoru pro Showtime Perkausová prozradila, že by nechtěla mít mezi dětmi velký věkový odstup. A právě proto se jí lidé často ptají, kdy bude druhé miminko. „Uvidíme, až přiletí čáp. Cítím se výborně a nechávám tomu opravdu volný průběh. Prostě, až to přijde, tak to přijde,“ dodala moderátorka.

Tagy: