Duchařina mé ženy je pro mě nedotknutelná věc. Já se zatím neotevřel, říká Pohlreich

Šéfkuchař Zdeněk Pohlreich

Známý kuchařský mistr Zdeněk Pohlreich sám o sobě říká, že je cynik. „Duchařinu“ však své ženě víc než toleruje. Tomuto koníčku podle svých slov zatím nechodí naproti.

Štáb CNN Prima NEWS zastihl známého kuchaře na focení pro kalendář Chantal Poullain. „Focení zapotřebí nemám, nevyhledávám to. Chantal, myslím, bydlela nedaleko naší restaurace a tam jsme se dali do řeči. To byl důvod, proč jsem jí na to kývl,“ prozradil Pohlreich.

Řeč přišla ale i na jeho ženu, která se zajímá o „věci mezi nebem a zemí“. „Ona si tu ‚duchařinu‘ odbyde kolem koní, tam je to její. Občas o tom zabředneme do debaty, ale jsem pragmatik a částečně cynik,“ podotkl moderátor.

ČTĚTE TAKÉ: Herečka Jitka Molavcová se vdala. Vzala si svého dlouholetého kolegu a přítele

Názor své ženy nerozporuje. „Beru ji vážně. Nemyslím si, že je cvok. Ona prožila něco, co já, zaplať pánbůh, nevím, co znamená. Pokud to funguje pro ni, je to pro mě nedotknutelné,“ dodal. Jeho žena totiž bojovala s rakovinou.

Sám známý šéfkuchař ale zatím o tomto koníčku neuvažuje. „Mám jednoho kuchaře, buddhistu jogína a on mi říká: ‚Vy to v sobě máte.‘ Ale já jsem se ještě asi neotevřel,“ dodal v rozhovoru pro CNN Prima NEWS.

Tagy: