Jágr blahopřál Plekancovi k synovi. Dal jsi mi dva sliby, jeden jsi ale nesplnil, rýpl si

Narození syna hokejisty Tomáš Plekance potěšilo i jeho spoluhráče z Kladna, legendu tohoto sportu Jaromíra Jágra. Svému příteli, se kterým nedávno pomohli Kladnu zachránit účast v české extralize, ale připomněl nesplněný slib. Jágr si posteskl, že malý Oliver nedostal jméno po něm.

Oznámení o tom, že Oliver přišel na svět, poslali bývalá profesionální tenistka Lucie Šafářová a Tomáš Plekanec do světa v pondělí odpoledne prostřednictvím sociálních sítí. K dceři populárního sportovního páru Leontýnce přibyl syn. „Malý bráška už je s námi. Vítej v naší sportovní rodině, Oliverku! Jsme moc šťastní, že tě máme,“ napsala Šafářová na Instagramu a připojila společnou fotografii obou potomků.

Mez stovkami gratulací se ale přesto jedna vyjímá. „Přeji celé rodině hlavně zdraví. Ať je celá Vaše rodina šťastná,“ napsal majitel kladenských hokejových Rytířů Jaromír Jágr v úterý na Facebooku. Po upřímné gratulaci ale přišlo lehké rýpnutí.

Co Plekanec slíbil, ale nesplnil?

„Jen tobě, Pleky, jsem chtěl napsat, že jsi mi dal dva sliby. Ten první byl, že zařídíš a pohlídáš, aby porod proběhl až po naší baráži o udržení extraligy. To jsi splnil,“ pokračoval Jágr. Narážel na úspěšné udržení Kladna v české nejvyšší soutěži. Rytíři v baráži zdolali vítěze 1. ligy z Jihlavy 4:1 na zápasy a zajistili si tak i pro další sezonu účast mezi hokejovou elitou.

Gratuluji Lucie Safarova a Tomáš Plekanec k narození miminka a přeji celé rodině hlavně zdraví❤️ Ať je celá Vaše rodina...

Posted by Jaromír Jágr on Tuesday, May 10, 2022

Nemalou měrou k tomu přispěli i 39letý Plekanec a 50letý Jágr. Legenda českého hokeje ale svému parťákovi jednu věc vytknula. „Druhý slib byl, že pokud se zachráníme a narodí se syn, bude se jmenovat Jaromír. To jsi nesplnil,“ popíchl Plekance. V další větě ale dodal, že se nezlobí. „Na děti jsi pořád ještě mladý, tak máš ještě šanci splnit to příště,“ dodal Jágr.

Hokejista je už čtyřnásobným otcem

Pro Šafářovou je Oliver druhým potomkem, její manžel už je ale čtyřnásobným otcem – z předchozího manželství s herečkou a zpěvačkou Lucií Vondráčkovou má dva syny.

Že těhotenství a mateřství není plné jen krásných zážitků, ale i těžkých chvil, si je bývalá tenistka vědoma. „Někdy je to radost, někdy sakra těžký,“ napsala v předchozím příspěvku Šafářová. Dodala ale také, že vždy ví, že na nic není sama. „Jsem vděčná za to, jakého mám úžasného muže, se kterým to vše mohu sdílet a je mi oporou a za svou rodinu a tchyni, kteří tu vždy jsou,“ vzkázala na Instagramu Šafářová.

Tagy: