Depp se v Praze nenudil. Fotky ho ukazují v objetí s krásnou Nikol, nesetkali se poprvé

Nikol Treterová

Herci a hudebníkovi Johnnymu Deppovi dělala v Praze společnost i modelka Nikol Treterová. Hollywoodská legenda v pondělí vystoupila jako host na koncertě muzikanta Jeffa Becka. S českou kráskou, která se společnými fotografiemi pochlubila na sociálních sítích, se Depp nesetkal poprvé.

Před rokem Treterová šokovala tvrzením, že s Johnnym Deppem strávila tři dny v Karlových Varech. Teď se podle fotografií na jejím Instagramu s hollywoodským hercem setkala znovu. Ve stories nejprve zveřejnila snímek, jak se hýbe do rytmu hudby v šatně O2 Universa, kde se v pondělí večer konal Deppův koncert.

O chvíli později přidala i záběry, na kterých ji Johnny jednou rukou objímá a vypadá, že je v dobré náladě. „Hodně štěstí,“ popřála legendárnímu herci. Že se k němu 22letá modelka tulila, ho nikterak nevyvedlo z míry.

Deník Blesk se poté obrátil na mladou influencerku s dotazem, co přesně se v šatně odehrávalo. To však Treterová odmítla sdělit.

S Deppem strávila tři dny

Není to přitom poprvé, co se Nikol dostala do společnosti Johnnyho Deppa. Už loni mnohé překvapila zmíněným tvrzením, že s ním na karlovarském festivalu strávila celé tři dny. „Byla jsem ve Varech s kamarádkami a byly jsme v klubu, kde jsme ho potkaly. Chtěly jsme se s ním vyfotit a on nás pozval na pokoj, protože na sebe nechtěl upozorňovat v klubu přede všemi,“ uvedla tehdy Treterová s tím, že se na hotelu nedělo nic nedůstojného.

„Povídali jsme si, dost jsme si rozuměli, a tak nás další večer pozval na večeři. Společně jsme takto strávili tři dny. Nic mezi námi neproběhlo, pouze jsme mu dělaly společnost. Myslím, že Johnny je osobnost, která nemá zapotřebí podobné věci,“ upřesnila dívka.

Tagy: