Vždy o sobě pochybovala, řekl manažer Zagorové. Svěřil se také s jejich soukromým rituálem

Manažer Hany Zagorové Luboš Kříž

Setkání s Hankou byla vždy radost, říká manažer Zagorové Luboš Kříž

Hanka o sobě vždy pochybovala. Hlavně ji zajímalo, aby lidé přišli, uvedl pro Showtime manažer Hany Zagorové Luboš Kříž. V sobotu uplyne rok od jejího úmrtí. CNN Prima NEWS přichystala dvě speciální vysílání s jejími nejbližšími. Pořad Rok bez Hanky běžel v pátek od půl druhé a v sobotu naváže mimořádné vydání Showtimu.

„Bylo to úžasné setkání, pro mě strašně zásadní. Každý, kdo se s Hankou znal, tak ví, že s každým vycházela, o každého se zajímala a každému přála. Setkání s ní byla vždy radost,“ sdělil pro Showtime Kříž.

ČTĚTE TAKÉ: Vyjde bankovka se Zagorovou. Margita se rozplýval nad její podobou, stojí několik tisíc

Popsal také momenty těsně před koncerty v její oblíbené Lucerně, kde svým fanouškům zazpívala jedenáctkrát. Před samotnými vystoupeními prý zpěvačka se svým manažerem strávili spoustu času přípravami. „Nad Lucernou jsme spolu seděli klidně i půl roku,“ uvedl.

„Hanku vždy před Lucernou zajímalo, jestli lidi vůbec přijdou. Vždy o sobě pochybovala. Já jsem jí říkal, že je vyprodáno, a ji vždy hlavně zajímalo, aby lidé přišli,“ řekl manažer oblíbené zpěvačky, která minulý rok zemřela.

Svěřil se také se soukromými obřady, které se zpěvačkou před koncerty prováděl. „Hanka měla před tím, než vešla na pódium, takové rituály. Takže jsem ji vždy musel nakopnout, poplivat, a když pak vešla do Lucerny, tak byla její,“ dodal.

Tagy: