Krampol na kapačkách: Herce přepadly potíže s dýcháním. Uprostřed noci musel do nemocnice

Herec, bavič a dlouholetý moderátor televizního zábavního pořadu Nikdo není dokonalý Jiří Krampol na začátku prázdnin skončil s nemocnými průduškami v nemocnici. Dostal kapačku a kyslík, a jak redakci CNN Prima NEWS sdělil, jeho zdravotní stav se díky tomu výrazně zlepšil.

Do nemocnice byl Jiří Krampol kvůli neustávajícímu kašli a problémům s dýcháním, převezen ve čtvrtek v noci. Začátkem týdne by měl být propuštěn domů.

„Jsem v pořádku. Na průdušky trpím už od dětství, je to rodové, měla to maminka i babička. Bohužel se to v poslední době trochu zhoršuje. Teď kvůli počasí. Ta vedra tomu nepřidávají. Pokud nenastanou žádné komplikace, brzy mě pustí,“ uvedl herec, kterému bude 11. července 85 let.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Z bývalé herecké hvězdy Jorgy Kotrbové se stala multimilionářka

Co by si přál k narozeninám?

Oslav bude několik, některé už dokonce proběhly. Minulý týden uspořádal soukromý večírek pro své přátele, poté se uskutečnila v pražském Divadle Broadway slavnostní show nazvaná Život je sranda. Mezi hosty nechyběl herec Martin Dejdar, bojovník Karlos Vémola či zpěvák Bohuš Matuš. „Bylo to fajn. Snad se všichni dobře bavili. Já si to užil,“ popsal.

Ke svým půlkulatinám by si přál jediné – pevné zdraví. „Já si furt myslím, že jsem mladej, ale není to pravda. Věk nezastavíte. Ale zase si říkám, že je to ještě dobrý. Jsou lidé, kteří jsou na tom po zdravotní stránce daleko hůř než já,“ poznamenal herec.

Největší radost mu dělá práce a společnost lidí. Bez toho si svůj život nedokáže představit. O pracovní nabídky nouzi nemá. Některé jsou exotické. Jeho exmanželka Jana, která už spoustu let žije v Austrálii, ho například láká, aby u protinožců udělal sérii vystoupení pro české a slovenské krajany. Na tak dlouhý let už si Jiří ale netroufá. „Co já se nalétal za teplem. Byly doby, kdy jsem byl u moře každý měsíc. Teď už bych se té cesty bál,“ uvedl Krampol.

Tagy: